Beşiktaş'ın elektriğini kesmeye geldiler!

Bedaş elektrik faturaları ödenmeyen Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın elektriklerini kesmek için ekip gönderdi. Ödemelere kefil olan yönetici Efe Bezci büyük bir skandalı önledi.

Beşiktaş'ın elektriğini kesmeye geldiler!
Beşiktaş'ın elektriğini kesmeye geldiler!
GİRİŞ 18.02.2020 10:12 GÜNCELLEME 18.02.2020 19:21
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ahmet Nur Çebi'nin, "Elektrik faturalarını ödeyecek paramız yok" sözlerinin nedeni anlaşıldı. Olayın perde arkasında, Beşiktaş Stadı'nın ödenmeyen elektrik faturalarının olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta kulübe memurlarını gönderen dağıtıcı şirket, hem kulübün hem de stadın elektriklerini mühürlemek istedi. O sırada Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de kulüpte bulunduğu ve memurların kesim yapmasına engel olduğu bildirildi.

HEP CEPTEN ÖDÜYORLAR

Daha sonra paranın bir bölümü ödendi. Genç yöneticilerden Efe Bezci de şirketin alacaklarına kefil olup, ödemeleri üstlenerek büyük bir skandal yaşanmasını engelledi.

Bu olaydan sonra çok canı sıkılan Başkan Çebi'nin cumartesi günü divan kurulu toplantısında konuyu gündeme getirdiği anlaşıldı. Başta Ahmet Nur Çebi olmak üzere Beşiktaşlı yöneticilerin şu ana kadar yaşanan nakit sıkışıklığını ceplerinden yaptıkları ödemelerle kapatmaya çalıştıkları biliniyor. (Star)

 

 

YORUMLAR 32
  • Mayıslar Bizim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir gözü topraga bakan Lucescuyu sportif direktör olarak takimin basina getirmeyi dusuneceginize elektirik faturasini nasil ödersiniz ona kafa yorun biraz..
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence kulüpler devlete devredilsin
    Cevapla
  • sivas 4 yıl önce Şikayet Et
    darısı diğer büyütülmüşlerin başına anadolu klüplerinin haklarını yemeyin boğazınızda kalır
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceki yönetim, yaptı yapacağını çekti gitti.
    Cevapla
  • usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hep ağlıyor. Madem ki bu işi yapamıyordun niçin Başkanlığa aday oldun. KARTAL'ı serçeye çevirdin. Yapamayacaksan bırak da başkası yapsın. Takım yönetmek başka şeye benzemez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle