Mehmet Demirkol: Beşiktaş forması ağır geldi ona!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Manşet programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Demirkol: Beşiktaş forması ağır geldi ona!
Mehmet Demirkol: Beşiktaş forması ağır geldi ona!
GİRİŞ 26.02.2020 21:52 GÜNCELLEME 26.02.2020 21:56

Mehmet Demirkol'un açıklamaları şu şekilde;

 

 

Beşiktaş'ın istatistikleri rakiplere bir gönderme olamaz. Kendi taraftarına bir mesaj. Futbol öyle olmuyor. 29 şut çekmiş Beşiktaş 'Vay' diyorsun. Hepsi Sörloth'un şutu etmiyor, ne yapacağız?

"HARCAYACAK PARA YOK"

 

 

Sergen Yalçın, 'Seneye yepyeni bir takım kurarız.' diye düşünüyorsa, öyle bir şey yok. Harcayacak para yok. Bu oyuncuların hepsini kullanılabilir tutmak gerekiyor. Seneye Beşiktaş yepyeni, olağanüstü bir takım kuramayacak. Kimse yapamayacak. O yüzden bu takımı canlı tutmak, bu oyunculardan faydalanmak lazım.

"BEŞİKTAŞ FORMASI AĞIR GELDİ"

Boyd'un performansına bir yandan şaşırıyorum ama bir yandan da anlıyorum. Beşiktaş forması ağır geldi ona. Ama Diaby topa vuramıyor ya, topu gitmiyor.

"OYUNCUYA BU MESAJI VERMEMEK LAZIM"

Sergen Yalçın, 'Şampiyonluk yarışı içinde olamayız'a yorulabilecek kadar net bir açıklama yaptı. Oyunculara bu mesajı vermemek lazım. Oyunculara, Fatih Terim'in 5-6 hafta önce verdiği mesajı vermek lazım. 8 de olsa 18 de olsa mesajını vermek lazım.

"DAHA ÇOK İSTATİSTİĞE İHTİYAÇ VAR"

Basketbolu, beyzbolu, voleybolu istatistik kağıdıyla anlayabilirsin. Futbolda skoru kapat, istatistik kağıdını ver, kaç kaç bu maç de '1-0' dersin, 7-0 çıkar. 'Futbolda istatistik çalışmaz.' yargısı doğru bir yargı değil. Daha çok istatistiğe ihtiyaç var.

"HEPİNİZDEN DAHA BÜYÜĞÜM"

Benim anladığım şu, Elneny diyor ki: 'Sergen hoca oyuncuları karşısına aldığı zaman şunu hissettiriyor. Kardeşim ben hepinizden daha büyüğüm. Hiçbiriniz benim şöhretime, gücüme yaklaşamazsınız. Abdullah Avcı'da o güveni görmüyordum ben.' diyor. Benim anladığım o.

"AVCI, BURAK'I BAŞAKŞEHİR'E İSTEMEDİ"

Gökhan-Caner-Burak, buranın ağabeyleri. Ben Abdullah Avcı'nın, bu oyuncuların Beşiktaş'taki yeterliliğiyle ilgili kafasında soru işaretleri olduğunu biliyorum. Onlar da biliyorlar Abdullah Avcı'nın kendileri hakkında böyle düşündüğünü. Açık konuşalım, Burak geçen sene Başakşehir'e de transfer olurdu, Abdullah Avcı istemedi.

"GÜCÜNÜ HİSSETTİRMEMİŞ"

Anladığım kadarıyla Abdullah Avcı, taviz vermekten biraz daha öteye geçmiş. Gücünü çok hissettirmemiş galiba. Diaby ile N'koudou'yu eğer Abdullah hoca istediyse, bu bana Milli Takım'ı hatırlatıyor. Sercan'la Tunay oynuyordu hatırlıyorsan. Nerede Sercan şu anda?