Hollywood yıldızının Kartal sevgisi

Dünyaca ünlü aktör Viggo Mortensen, Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı BJK İnönü Stadı'nı gezdi.

Hollywood yıldızının Kartal sevgisi
Hollywood yıldızının Kartal sevgisi
GİRİŞ 13.11.2012 16:09 GÜNCELLEME 13.11.2012 16:09

''Two Faces of January'' filminin çekimleri nedeniyle İstanbul'da bulunan Hollywood yıldızı Viggo Mortensen, BJK İnönü Stadı'nda, soyunma odaları tünelinde yer alan fotoğrafları inceledikten sonra siyah-beyazlı futbolcuların imzaladığı formayla BJK TV ve Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Mortensen, Beşiktaş hayranı olduğunu ve Bursaspor maçını tribünden izlediğini belirterek, ''Beşiktaş dünyaca ünlü bir kulüp ve taraftarları da bilinen bir topluluk. Beşiktaş'ı çok öncelerden biliyor ve takip ediyorum. Kader olarak Arjantin'deki San Lorenzo ile Beşiktaş takımları arasında bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Onlar da devlet tarafından statlarına el konmasına karşı olarak Beşiktaş'taki feda kampanyasının bir benzerini düzenlemişlerdi'' diye konuştu.

İstanbul'da bulunduğu süre içerisinde iki tane maç izlediğini kaydeden Mortensen, ''Takımın saldırgan oyun yapısı ve kazanma isteği çok hoşuma gitti. Taraftarların da tribünlerde yaptığı şovlar mükemmeldi. Bir sonraki maçı kapalı tribünde onların arasında izlemeyi planlıyorum. Beşiktaş'ın, tarihi ve gücünü semtinden alıyor olması da beni etkileyen özelliklerinden biri'' ifadelerini kullandı.