Türk hackerlardan İsrail'e şok!

Türk Hacker grubu Akıncılar İsrailli haber ajansı Times of Israel'in web sitesini hackleyerek 'Dünyada tek nefer de kalsak yine de Filistin'e sahip çıkacağız' mesajını yerleştirdi.

GİRİŞ 02.11.2017 16:56 GÜNCELLEME 03.11.2017 00:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail'in Filistin'in topraklarını işgal etmesine zemin hazırlayan Belfour Deklarasyonu tüm dünyada tartışılırken, ülkemiz başta olmak üzere çok sayıda ülkede işgalci İsrail ve deklarasyonu hazırlayan İngiltere aleyhine protesto gösterileri düzenleniyor. 

Bu tartışmaların ışığında Türk Hacker grubu Akıncılar, İsrail ve işgal yanlısı yayın yapan ünlü haber ajanslarından Times of Israel'in web sitesini hackledi ve haber sitesinin anasayfasında Türk Bayrağı, Filistin'e destek mesajı ve Kuran-ı Kerim'den bir ayeti üç dilde paylaşarak mesaj verdi. 

Haber sitesine giriş yapan çok sayıda kişi büyük şoka uğradı.  

YORUMLAR 4
  • Koçak 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun size Filistin bizim davamızdır
    Cevapla
  • Uşaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimizde böyle başarılı insanları devlet neden sahip cıkmaz neden daha aktif yerlerde kullanılmaz.devlet böyle kilileri belirleyip elinden tutması lazım diye düşünüyorum.illa yabancılara kaptırıncamı kıymetleri bilinecek.nerde bizim adamın hası icişleri bakanı okumazmı duymazmı bilmezmi bunları.
    Cevapla
  • Birisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet zaten resmî hacker gurubu oluşturdu diye biliyorum
    Cevapla
  • adnan 6 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi