Erkan Zengin yeni adresini açıkladı

Eskişehirspor’da son dönemlerde yaşadığı problemle adından söz ettiren Erkan Zengin, İsveç basınına konuştu.

Erkan Zengin yeni adresini açıkladı
Erkan Zengin yeni adresini açıkladı
GİRİŞ 10.02.2018 14:10 GÜNCELLEME 10.02.2018 14:11

Zengin, Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’a gerçekleşmeyen transfer sürecini anlattı. Erkan Zengin, Eskişehirspor’a sıcak bakmadığının da altını çizdi.

Alanyaspor'a gitmesine izin verilmemiş

 

 

Erkan Zengin yaptığı açıklamada, ”Neyi nasıl yapacağımız konusunda müzakereler ettik. Alanyaspor ile transfer için mutabık kaldık ve oraya gitmeye karar verdik. Ancak; transfer döneminin kapanmasına iki saat kala oraya gitmeme izin vermeyeceklerdi. Buradan ayrılmam gerekiyor” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.

İsveç'e bir dönüş olabilir?

Eskişehirspor ile 31 Mayıs 2019 tarihine kadar süren bir sözleşmesi olduğunu ifade eden Erkan Zengin, “Sözleşmemin bitmesine yaklaşık 1,5 sene kaldı. O yüzden halen Eskişehirspor’un oyuncusuyum. Eskişehirspor’da oynamak en son seçenek. Burada oynamayacağım. Bu nedenle İsveç’e bir dönüş olabilir.” açıklamasını yaptı.

Eski kulübüne dönme ihtimali hakkında

Öte yandan Erkan Zengin’in, eski takımı Hammarby ekibine transfer olup olmayacağı konusuna ise, ”Hammarby Spor Direktörü Jesper Jansson ile hiç görüşmedim. Neler olacağını göreceğiz. Benim de hesaba kattığım bir ailem var. Transfer dönemi kapandı. Bu yüzden ABD veya İsveç gibi yerlere gitmek zorundayım. Eve dönebilirim, göreceğiz.” açıklamasını yaptı.