Barcelona, Juventus ve Dortmund peşinde!

Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer, dünya devlerinin radarına girdi. Başta Barcelona, Juventus ve Borussia Dortmund, genç kaleciyi kadrosuna katma girişimlerine başladı.

Barcelona, Juventus ve Dortmund peşinde!
Barcelona, Juventus ve Dortmund peşinde!
GİRİŞ 09.03.2018 09:34 GÜNCELLEME 09.03.2018 09:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün ardından bir başka yıldız daha çıkarmaya hazırlanıyor. Altınordu'nun 18 yaşındaki kalecisi Berke Özer, Avrupa devlerinin radarına girdi.
 
Fransız basınının haberine göre Barcelona, Juventus, Borussia Dortmund, Chelsea ve PSV Eindhoven, Berke Özer'i transfer etme yarışına girdi.
 
TRANSFER DÖNEMİNDE İMZAYI ATACAK

18 yaşındaki kaleciyle Dortmund'un iletişime geçtiği ve 1.90 boyundaki kalecinin yaz transfer döneminde Avrupa'nın dev takımlarından birisi ile sözleşme imzalayacağı belirtildi.
 
Altınordu ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Berke Özer, bu sezon İzmir ekbinin kalesini 6 kez korudu. Türkiye U17 Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Berke'nin ismi transferde üç büyüklerle de anılıyordu. (Sporx)
 

YORUMLAR 3
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    giderse yok okur
    Cevapla
  • atr 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalan .
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Örnek alın lan üç büyükler. Servet harcayarak futbolcu alıyorsunuz o da oynamıyor. Alt yapınız zaten yok. O kadar bütçeyle futbolcu yetiştiremiyorsunuz. Adamlara helal olsun.
    Cevapla