Ümraniye'yi deviren Erzurumspor finalde!

TFF 1. Lig Play-Off turunda ilk maçta 4-3 yendiği Ümraniyespor'u deplasmanda da 2-1 mağlup eden Erzurumspor, adını finale yazdırdı.

Ümraniye'yi deviren Erzurumspor finalde!
Ümraniye'yi deviren Erzurumspor finalde!
GİRİŞ 15.05.2018 17:57 GÜNCELLEME 15.05.2018 21:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

TFF 1. Lig play-off yarı final eşleşmesinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ilk maçta sahasında 4-3 yendiği Ümraniyespor'u deplasmanda da 2-1 mağlup etti ve finale yükselmeyi başardı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'u Süper Lig'e bir adım daha yaklaştıran golleri 58. dakikada Burhan Eşer ve 90+7. dakikada Demba Savage kaydetti. Ümraniyespor'un golünü ise 90. dakikada Merthan Açıl attı.

Ümraniyespor 1-2 Büyükşehir Belediye Erzurumspor

Stat: Ümraniye Belediyesi Şehir

 

 

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Kerem Ersoy, Serkan Olguncan

Ümraniyespor: Burak Öğür, Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Appindangoye, Mücahit Albayrak, Vasilogiannis (Dk. 61 Serdar Özbayraktar), Timur Temeltaş (Dk. 84 Tarık Tekdal), İbrahim Akdağ, Bahadır Taşdelen (Dk. 61 Cleyton), Drole, Rangelov 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu, Tolga Ünlü, Acka, Lokman Gör, Hakan Arslan, Scuk, Taylan Antalyalı (Dk. 81 Gökhan Karadeniz), Burhan Eşer, Metin Yüksel (Dk. 86 Trtovac), Erhan Çelenk (Dk. 74 Savage), Mert Nobre

Goller: Dk. 58 Burhan Eşer, Dk. 90+7 Savage (Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor), Dk. 90+2 Merthan Açıl (Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Burhan Eşer, Dk. 59 Metin Yüksel, Dk. 81 Scuk, Dk. 89 Hakan Canbazoğlu (Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor), Dk. 9 Mücahit Albayrak, Dk. 49 Merthan Açıl, Dk. 63 Oğuz Ceylan (Ümraniyespor)

VAR YİNE SAHNEDE

Öte yandan ilk maçta olduğu gibi ikinci karşılaşmaya da Video Hakem Teknolojisi damgasını vurdu. Erzurumspor'da 58. dakikada Burhan Eşer'in vuruşunda topun çizgiyi geçip geçmediği tartışmaları yaşandı. Ümraniyesporlu oyuncuların itirazları üzerinde maçın hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, VAR hakemi Cüneyt Çakır'a danıştı. Çakır'ın gol demesinin ardından Öğretmenoğlu, santrayı gösterdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un finaldeki rakibi ise Boluspor ile Gazişehir Gaziantep eşleşmesinin galibi olacak. Final maçı ise Mersin'de oynanacak.

YORUMLAR 14
  • Trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Haydi Erzurum!!! Süper lige
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum değil belediye Erzurum
    Cevapla
  • Antepli 5 yıl önce Şikayet Et
    Dadaslar biraz yavas sizin hava attiginiz yerde Gaziler sehri Gaziantep in rüzgari eser
    Cevapla
  • hee 5 yıl önce Şikayet Et
    erzurum super e cikarsa acun bu takimi alir aha buraya yaziyorum
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    bu Var Süperliğde mutlaka uyglanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle