Anderson alacağı ücretle rekor kırdı!

Yaz döneminin transfer bombasını Adana Demirspor patlattı. Mavi Şimşekler, 8 yıl Manchester United forması giyen Anderson Oliveira’yı renklerine bağladı.

Anderson alacağı ücretle rekor kırdı!
Anderson alacağı ücretle rekor kırdı!
GİRİŞ 01.08.2018 11:12 GÜNCELLEME 01.08.2018 21:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

3 senelik sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldızın, Güney ekibinde senelik 600 bin Euro (3.4 milyon TL) ücret alacağı ortaya çıktı. Bu rakam, rekor anlamına geliyor. Transfer dönemi bitene kadar bir sürpriz yaşanmazsa, Anderson 1.Lig’in en çok kazanan futbolcusu olacak.

Son olarak ülkesinde Coritiba’da görev yapan başarılı orta saha oyuncusunun Adana Demirspor ile imzaladığı kontratta 4 milyon Euro’luk (22.8 milyon TL) serbest kalma bedeli de bulunuyor.

 

 

Herkes onu bekliyor

Tek hedefini Süper Lig olarak belirleyen Mavi-Lacivertli kulüpte şimdi tüm gözler, Anderson’un ortaya koyacağı performansta. Hem taraftarlar hem de yönetim, Sambacı’nın yeşil sahadaki marifetlerini merakla bekliyor. Demirspor, ilk lig maçını 10 Ağustos Cuma günü deplasmanda Karabükspor ile oynayacak. (Fanatik)

YORUMLAR 6
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yöneticiler reklam ve pohpoh yapıyor ceremeyi takimlar batarak çekiyor hesap veren yok..ben verdim oldu bitti oh ne alaaa memleket...neye göre transfer yaptın, karşılığı nerde,kim verecek bu parayı senin etin ne budun ne... federasyon nerde devlet nerde neden denetlemiyorsunuz neden yöneticiler imzalardan transferden borçlardan sorumlu değildir..her yönetim kendi döneminin borçlarından sorumlu olsun bakalım ne oluyor
    Cevapla
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    yazik o paraya
    Cevapla
  • Sirdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Super lige cikamazsa battiginin resmidir
    Cevapla
  • adrm 5 yıl önce Şikayet Et
    cok iyi transfer
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık verilen paraya halen akıllanmıyoruz o parayla kaç tane futbol okulu kurar oyuncu yetiştirirsin bu üikenin çocuklarını heba ediyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle