'Son yılların en iyi başlangıcını yaptık'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkan vekili İbrahim Özkul, sezona son yılların en iyi başlangıcını yaptıklarını, bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

'Son yılların en iyi başlangıcını yaptık'
'Son yılların en iyi başlangıcını yaptık'
GİRİŞ 26.08.2018 15:41 GÜNCELLEME 26.08.2018 15:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özkul, yaptığı açıklamada, dün akşam sahalarında karşılaştıkları Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 mağlup ettiklerini anımsattı. 

Rakipleri karşısında üstün bir oyun ortaya koyduklarını ve galibiyet serisini üç maça çıkardıklarını belirten Özkul, şöyle devam etti:

"Eskişehirspor ve Osmanlıspor'dan sonra Tetiş Yapı Elazığspor'u da yenmeyi başardık. Maç fazlasıyla da olsa liderliğimizi sürdürdük. Sezona son yılların en iyi başlangıcını yaptık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz."

Lige, Giresun halkının hayallerini yerine getirmek üzere başladıklarını ifade eden Özkul, "İlk 3 haftada istediğimiz galibiyetleri almayı başardık. Hedefimiz, yakalanan seriyi ilerleyen haftalara da taşımak. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Giresunsporda bi numara yok.kendini kandırmasın.basit takımlarla sorunlu takı mlarla oynadı zar zor yendi.bu böyle gitmez Giresun un bu ligde şampiyon olabilecek kadrosu yok bilin istedim
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlarım. İnşallah istikrar devam eder de bu sene yüzümüzü güldürürsünüz.
    Cevapla