Altınordu'dan satış açıklaması! F.Bahçe...

Altınordu, Fenerbahçe tarafından satın alınacakları yönündeki iddialar hakkında açıklama yaptı.

Altınordu'dan satış açıklaması! F.Bahçe...
Altınordu'dan satış açıklaması! F.Bahçe...
GİRİŞ 17.09.2018 10:13 GÜNCELLEME 17.09.2018 10:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte Altınordu'dan yapılan açıklama:

Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, Fenerbahçe ile aramızdaki sportif iş birliği ve yakınlaşmanın farklı algılanması üzerine aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
 
“Fenerbahçe ile kulübümüz arasında bir süredir yaşanan ve sonsuza kadar devam etmesini dilediğimiz yakınlaşma, kamuoyu tarafından her yönüyle bilinmektedir. Fenerbahçe, ülkemizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Altınordu’muz ise Cumhuriyetimiz ile yaşıt, bu toprakların çocuklarına güvenerek yola çıkan, öz kaynak sistemini benimseyen bir eğitim kurumudur. İki kulüp, sonsuza kadar dostça yollarına devam edecektir. Aramızdaki sportif iş birliği ve yakınlaşmanın kamuoyu tarafından farklı algılandığını görüyoruz. Şöyle ki; iki ay kadar önce Barış Alıcı ve Berke Özer’in transferleri döneminde Fenerbahçe Sportif Direktörü Sayın Damien Comolli, bize başka kulüpler için oldukça mantıklı bir teklif getirdi. Sayın Comolli, Fenerbahçe’deki genç oyuncuların tecrübe kazanması amacıyla, Altınordu A Takımı’ndaki dört ayrı pozisyonun kendilerine kiralanmasını önerdi. Ancak teklifi, Altınordu’muzun vizyonu ile uyuşmadığı için kabul etmedik. Diğer yandan bu görüşmeler esnasında Comolli’ye başka bir kulüp alması yönünde tavsiyede bulunup iki kulüp adı da telaffuz ettik.  Olayın tamamen budan ibaret olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilerine sunarız.”

 

 

YORUMLAR 4
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Altınordyu alacağına aynı alt yapı ve tesisler kur vee yabancı alma.En önemlisi de altınordu gibi
    Cevapla
  • Budur iste 5 yıl önce Şikayet Et
    Haluk fener alt yapida hangi mutis oyuncuyu cikartmis sen galatasaraylan karistirmiyasin
    Cevapla
  • HALUK 5 yıl önce Şikayet Et
    FENER altınorduyu batırır. hani nerde fenerin müthiş altyapısından çıkanlar ?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    öyle bişy olmasın sonra Altınordu altyapı özelliğini kaybeder bırakın böyle kalsın fenerin kendi altyapısı tesisleri parası herşeyi var kendi isimleri üzerinden yapılanmaya gitseler daha iyi olur
    Cevapla