Bursaspor'dan Arda Turan itirafı!

Bursaspor Kulübü'nün başkan adaylarından Mesut Mestan, seçim öncesinde konuştu.

Bursaspor'dan Arda Turan itirafı!
Bursaspor'dan Arda Turan itirafı!
GİRİŞ 02.05.2015 17:34 GÜNCELLEME 02.05.2015 17:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursaspor Kulübü'nün ilk oturumu 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan kongresinde başkan adaylarından Mesut Mestan, yeşil-beyazlı kulübün ilk oturumu 7 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturumu 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulunun camiaya hayırlı olmasını diledi.

Bursaspor'un kendisi için bir sevda olduğunu ve bu çerçevede kulübe yıllarca yönetici olarak hizmet ettiğini anlatan Mestan, "Süper Lig'de ve 2. Lig'de görev yaptığımız sürece hep başarılarla anıldık. Bursaspor'u daha da yukarılara taşımak için ekibimle birlikte yola çıktık ve göreve talip olduk. Genel kurulda 5 adayın yarışacak olması da sevindirici. Bursaspor'un büyüklüğünün bir göstergesi" diye konuştu.

Mestan, kendisinin dışındaki diğer 4 adaya da başarılar dileyerek, yeşil-beyazlı camiaya kim en iyi hizmeti verecekse onun seçilmesinden yana olduğunu dile getirdi.

ARDA TURAN İTİRAFI

"Futbolcu satmayı düşünmüyoruz" diyen Mestan, "Benim eskiden de prensibimdi. Hedefe büyük futbolcularla varılır. Gitmek isteyeni zorla tutamazsınız ama gitmemesi için de ne gerekiyorsa yaparsınız. Takıma hocanın, şehrin isteği doğrultusunda kaliteli oyuncular takviye edeceğiz ki daha üst seviyelerde oynayalım, şampiyonluğa oynayalım. Daha önce yaptığım transfer çalışmalarını herkes biliyor. Önemli isimleri takımımıza dahil etmiştik. Bunun yanı sıra bizden en iyi oyuncularımızı transfer etmek isteyen takımların da en iyi oyuncularına biz talip olacağız. Mesela geçmişte Galatasaray bizden Sercan Yıldırım'ı istediğinde ben de onlardan Arda Turan'ı istemiştim. Onlar bizim oyuncumuzu istiyorsa ben de onların en iyi oyuncusuna talip oluyordum. Olmalıyız. Bizim hedefimiz bu olmalı. Biz Bursasporlular olarak 3 büyükleri kabul etmiyoruz. Biz de 3 büyük yok, İstanbul takımları var. Biz de büyüğüz ve hatta onlardan daha büyüğüz. Biz büyük bir şehir takımıyız." dedi.

YORUMLAR 4
  • cd ist 8 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyük diye diye tüm diger takımları küçümsememeliyiz.takmlarn kuruldugu yillar ve ekonomik gucleri de önemli
    Cevapla
  • laf 8 yıl önce Şikayet Et
    lafla büyüklük olmaz en az 2kere üst üste türkiye şampiyonu ol veya uefada en az yarı final oyna gel..galatasaraylıyım bursasporlu olacağım..
    Cevapla
  • muho 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir ts li olarak tum anadolu kluplerini destekliyorum.3 buyuk degil istanbul takimlari var.artik bunlara dur demek lazim.
    Cevapla
  • hüsnü 8 yıl önce Şikayet Et
    fazla uçmuş.
    Cevapla