Bursasporlu futbolculara bıçaklı saldırı

Bir grup Bursaspor taraftarı, takım otobüsünü İstanbul'dan dönüş yolunda durdurarak bıçak ve sopalarla futbolculara saldırdı.

GİRİŞ 25.02.2017 02:04 GÜNCELLEME 25.02.2017 09:25
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Bir grup Bursaspor taraftarı, takım otobüsünü İstanbul'dan dönüş yolunda durdurarak futbolculara saldırdı. Olayda bazı futbolcular darp edilirken, Harun Tekin'in ise yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Osmangazi Köprüsü çıkışında takım otobüsünün gişelerde durmasını fırsat bilen bir grup taraftar, araçlarından inerek takım otobüsünün içerisine girdi. Ellerinde bıçak ve sopalarla otobüse giren taraftarlar, futbolculara saldırmaya başladı. Takımın bazı futbolcularının darp edildiği olayda, milli kaleci Harun Tekin'in de yüzünde morlukların olduğu bildirildi.

Futbolcular ve kulüp personeli tarafından güçlükle otobüsten çıkarılan taraftarlar, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alını. Tüm futbolcular, saldırgan taraftarlardan şikayetçi oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 36
  • Misafir35 7 yıl önce Şikayet Et
    O fener maçında sahaya girip volkan Şen e saldıran taraftarı karakoldan alıp evine bırakan bununda sosyal medyada gururla paylaşan avukat yönetici halleder bu işi. Şimdi kendi futbolcularına saldıran taraftarları da karakoldan alıp evlerine bırakır artık.
    Cevapla
  • Krokodil 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yazanlara sesleniyorum...bunlar bursaspor taraftarı olamaz. .bırakın bu bursa düşmanlığını tüm takımlar da halıdan yokmuş gibi davranmak tan vazgeçin otobüs kursunlama olayını ne çabuk unuttunuz. ..yazıklar olsun tüm bu işin içinde olanlara bizim geri zekalı üç beş çapulcu ile işimiz olmaz. ..milli maçlarda bursaspor taraftarı degiliydi Mustafa Denizli yı omuzlarda taşıyıp türk bayrağını tüm dünya ya gösteren nedir bu bursa kini bugün bize yarın size keser döner sap döner bir gün hesap döner unutmayın ayıp ayıp. .
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    ne stadı kardesim bunları içeri atacaksın bir daha cıkarmayacaksın cezalar artık caydırıcı olmalı ne bu ya
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar artık taraftarlıktan çıkmış eşkıya olmuş. Olay çıkarañı bir daha stada almayacaksın
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulübü geçmişte mafya ile kolkola iş yapan yöneticiler;sarhoş,balici,esrarkeşleri palazlandırdı!Cebine üç kuruş para,eline şişeyi verdi mi,cadde sokak reklamını yaptırıyordu!Şimdi ise bu zibidilere gaz veriyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle