Aziz Yıldırım'a ağır tepki: Uzanan zehirli dile...

Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynandı. Derken yine FETÖ, yine futbola yapılan müdahaleler ve Bursaspor şampiyon yapıldı. Yine yıkılmadık, yeniden yapılandık." sözlerine sert tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'a ağır tepki: Uzanan zehirli dile...
Aziz Yıldırım'a ağır tepki: Uzanan zehirli dile...
GİRİŞ 25.03.2018 18:08 GÜNCELLEME 25.03.2018 18:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İŞTE BURSASPOR'UN AÇIKLAMASI

"2010 yılında kazandığımız ve futbol kamuoyunun vicdanıyla zihnindeki yerini “tertemiz“ vurgusu ile alan şampiyonluğumuz, söz konusu şahsın seçim malzemesi seviyesine indiremeyeceği kadar yüce ve yüksek olduğu gibi, Türk futbol ailesinin büyük çoğunluğunun artık yaka silktiği ve her ağzını açtığında hedef gözetmeksizin kin nefret ve düşmanlık saçan bu şahsiyetin diline yakışmayacak kadar da değerlidir.

 

 

Türk futbol kamoyunun iki şampiyon camiasını birbirine düşürmekten başka hiçbir gayesi olmayan bu akıl dışı ithamlara zerre kadar itibar göstermediğimizin bilinmesini istiyor, bununla birlikte hamurunda sadece hak, hukuk, alın teri ve emek olan o tarihi başarımıza uzanan zehirli dile TFF ve hukuk çerçevesinde hak ettiği cevabın verilmesi hususunda gerekli girişimleri başlatmış bulunuyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

BURSASPOR KULÜBÜ"

YORUMLAR 23
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    bursa maçında 2-0 öne geçtin 3-2 yenildin ,mazeret arama,takımı borç batağına soktunuz,seyirci nanmıyor sizlere bırakın gidin
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun Kardeşim kendi sahanda bursa ya yenilmedin mi... Bırak kendi hatanı insanların üzerine atma terbiyesiz defol git artık bıktık senden...
    Cevapla
  • yaşar güngör 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırıma helal olsun
    Cevapla
  • yaşar güngör 6 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırıma helal olsun
    Cevapla
  • kanarya 6 yıl önce Şikayet Et
    adam takımı icin canını ortaya koyuyor helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle