Batalla Bursa'ya veda etti

Sezon sonunda Bursaspor'dan ayrılacak olan kaptan Pablo Martin Batalla'ya Bursa'daki son maçında yoğun ilgi gösterildi.

Batalla Bursa'ya veda etti
Batalla Bursa'ya veda etti
GİRİŞ 13.05.2018 17:22 GÜNCELLEME 13.05.2018 17:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursaspor, kaptanı Pablo Martin Batalla'ya  veda ediyor. Yeşil beyazlı forma ile bugüne kadar 248 maça çıkan Arjantinli oyuncuya, 249'uncu maçı olan Trabzonspor mücadelesinde Bursaspor Kulübü duygusal sürprizlere imza attı. Bursasporlu futbolcular sahaya ısınmaya çıkarken taraftarlar Batalla'ya yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Bursasporlu oyuncuların ısınmalarını tamamlarının ardından ise Başkan Ali Ay saha kenarına geldi. Pablo Martin Batalla için özel yaptırılan formayı Arjantinli yıldıza takdim eden Başkan Ay, daha sonra deneyimli futbolcuyu kucakladı. Her iki takım da maç seranomisine çıkarken de her iki yarı sahaya da '10' numara yazılı Batalla'nın formaları serildi. Maraton tribünlerinde ise taraftarlar ellerinde '10 numara' yazan dövizleri kaldırırken, Güney Kale Arkası tribünlerinde de ispanyolca 'Seni torunlarımıza anlatacağız büyük kaptan' yazılı pankart açıldı.

Öte yandan Spor Toto Gelişim Ligi Elit U16 kategorisi oyuncuları kupa ile saha kenarında tur atarken, kupalarıyla birlikte Başkan Ali Ay ve Pablo Martin Batalla ile fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR 3
  • bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    sıradan bir futbolcu sanki hagi alexmiydi
    Cevapla
  • Krokodil 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm bursa spor lular olarak sana minatariz battalla sen parayı değil sevmeyi ve sevilmeyi seçtin. ..bir gün teknik direktör olarak yuvana dönersin inşallah Arjantin ile Türkiye arasında bağlantı ile dostluk köprüsü oldun küçük dev adam büyük kaptan. ..
    Cevapla
  • yağız gökay 5 yıl önce Şikayet Et
    güle güle batalla..adiós batalla...
    Cevapla