Cilt bakımında altın dönemi

Antalya’da, çeşitli vitamin ve minerallerden oluşan ve 24 ayar altınla desteklenen yaşlanma ve kırışıklık karşıtı ’altın maske’ ilgi çekiyor

Cilt bakımında altın dönemi
Cilt bakımında altın dönemi
GİRİŞ 11.07.2014 09:36 GÜNCELLEME 11.07.2014 09:36

Hotel Su bünyesinde faaliyet gösteren Su Spa’da kullanılan altın yüz maskesi, yeni trend olma yolunda ilerliyor. Güzellik uzmanı Katarina Belorr, altın yüz maskesinin son dönemde yeni ve etkili cilt bakım ürünü olarak tüm dünyada yaygın şekilde kullanılmaya başlandığını söyledi. Avrupa’da 12 yıldır güzellik uzmanlığı yaptığını, son 1 yıldır Antalya’da yaşadığını anlatan Belorr, bu ürünün en önemli özelliğinin içerdiği zengin ve özel mikro elementler olduğunu belirtti.

Söz konusu elementlerin cildin kurumasına ve yaşlanmaya karşı direnç arttırma özelliği olduğunu kaydeden Belorr, ayrıca cildi toparlayıcı, kırışık giderici, canlandırıcı etkisi de bulunduğunu ifade etti.

Maskenin anında nüfuz ederek cildi beslediğini, böylece cildin nem dengesini onarmakta yardımcı olduğunu anlatan Katarina Belorr, maskenin etkilerini şöyle sıraladı: "Yüzdeki nem dengesini düzenler. Sivilcelerin (aknelerin) tedavisinde kullanılır. Cildin parlak ve genç görünmesini sağlar. Kırışıklıkların giderilmesi ve oluşmasını engellemede yararlıdır. Cilt lekelerine iyi gelir. Siyah noktaların yok olmasını sağlar. Cildi pamuksu ve beyaz yapar. Ölü hücreleri canlandırır."

FİYATI 100 EURO

Yüze uygulandıktan sonra 20 dakika bekletilen ve fiyatı 100 Euro olan altın maskenin içinde yer alan vitamin, mineral ve özel mikro elementler şunlar: 24 ayar altın, ’horninenss’ (yaşlanma önleyici), C vitamini, magnezyum, kalsiyum, deniz yosunu, meyan, flavonoidler, yulaf peptid, ’scutellaria’ özü, ’hyaluronik asit’.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi