Küçük Gizem'den hala haber yok, aile perişan!

Adana'da öğle saatlerinde evden parka gitmek için çıkan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'den hâlâ haber alınamıyor.

Küçük Gizem'den hala haber yok, aile perişan!
Küçük Gizem'den hala haber yok, aile perişan!
GİRİŞ 28.04.2014 10:01 GÜNCELLEME 28.04.2014 11:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Hatice-Mustafa Akdeniz çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz dün sabah saat 11.00'e kadar evde durdu.

Bir süre evden çıkıp sokakta oynadıktan sonra eve gelip su içti. Bu sırada anne Hatice Akdeniz pazara gitmek için evden ayrıldı. Gizem Akdeniz'de evden su içtikten sonra parka gitmek için ayrıldı. Saat 12.00'de evden ayrılan Gizem bir daha dönmedi. Pazardan gelen anne, kızı saatlerce parktan dönmeyince şüphelenerek parka gitti. Ancak kızını bulamadı.

Bunun üzerine eşini arayıp kızının kayıp olduğunu söyledi. Mustafa Akdeniz de hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis kız çocuğunun fotoğraflarını yakınlarından alıp mahallede sokak sokak kız çocuğunu aramaya başladı. Anne ise bu arada pazara gidebileceğini düşünerek pazarda aradı ama bulamadı. Dün öğlenden beri polis ve akrabaları tarafından aranan küçük kız bir türlü bulunamadı.

Babası kızının bütün fotoğraflarını mahallede her yere yapıştırdı ancak minik Gizem'den haber alınamıyor. Yapılan araştırmada kız çocuğunu pazarda bir erkeğin elinden tutarak götürdüğünü gösteren görüntüler olduğu ileri sürüldü. Polis şimdi bu görüntüleri inceliyor.

Anne Hatice Akdeniz ise sabaha kadar uyamadığını belirterek, "Dün gitti hala haber alamıyoruz. Kızım bir yere gidip gelemeyecek bir kız değil. O kesin kaçırıldı. Onu kaçıranlar ne olur kızımı getirsin. Onlara yalvarıyorum. Kızım hâlâ yok" diye gözyaşlarına boğuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    SONU KÖTÜYE BENZİYOR. Bir erkeğin kızı elinden tutarak götürdüğü söyleniyor... buna göre iki olasılık kalıyor,ya organ ve dilenci mafyası,yada sapığın teki. çevredeki bütün harabelerin,inşaatların,hatta yalnız yaşayan şüpheli kişilerin evlerinin didik didik aranması,o civardaki bütün kameraların incelenmesi lazım. koku alma köpekleride fayda sağlayabilir,ayrıca parktaki ve civardaki çocuklar ,kişiler sorguya çekilmeli,birşey görüp,korkudan söylemeyip gizliyen olabilir.
    Cevapla
  • Recep PULAT 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bulunur. inşallah bulunur, ama çok sorumsuz bir anne 6 yaşında bir çocuk yanlız başına parka gönderilirmi yahu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"