Yeni sezon buzdolabı modelleri

Mutfakta olmazsa olmaz eşyanın başında buzdolabı gelir. Kaliteli olması haricinde görselliğinde önemli olduğu 2019 son model buzdolabı modellerinden anlaşılıyor. İşte, nostaljiye dönüş olan 2019 nostaljik buzdolabı modelleri...

Yeni bir buzdolabı almak büyük bir yatırım demektir. Sürekli kullandığımız ve sık sık değiştirmekten kaçındığımız evin temel eşyası olan buzdolabı, son zamanlarda yeni nostaljik trend olarak sevenlerin beğenisine sunuldu.

İşte, nostaljiye dönüş olan 2019 nostaljik buzdolabı modelleri...

Zemini beyaz mutfağınıza mor temalı bir buzdolabı modeli seçebilirsiniz. Mutfağınızda hem nostalji bir hava hem de modern ton vuruşunu hissedebilirsiniz.

- Buz mavisi ocak, davlumbaz ve beyaz dolap kapakları kombini ile seçeceğiniz çift kapılı nostaljik buz mavisi buzdolabı ile mutfağınıza ahenk katabilir.

- Kahve tonları ve pastel renk ağırlıklı bir mutfakta bordo ve bej renkli buzdolabı modeli nostaljiyi canlandıran bir seçenek olarak seçilebilir.

- Oturma odanızda veya evin farklı bir bölümünde nostaljik tek kapılı gök mavisi buzdolabı modelini kullanarak hem evinizde değişik bir dekorasyon oluşturabilirsiniz hem de mutfak bölümü haricinde de kullanabileceğiniz bir seçenek olarak görebilirsiniz.

- Siyah ile kırmızının uyumu şahanedir. Rugan parlak siyah mutfak dolap kapaklı, siyah beyaz kare zeminli ve beyaz duvar kabartmalı bir mutfakta, çift kapaklı rugan parlak kırmızı bir buzdolabı sizi hem nostaljiye seyahat ettirebilir hem de gözünüzü doyuran bir model seçeneği olabilir.

- Bej ve açık kahve tonlarına uyumlu mutfak dolap kapakları ile rugan parlak kırmızı uyum sağlayan bir diğer nostaljik buzdolabı dekorasyonu olarak kullanılabilinir. Çift kapaklı kırmızı buzdolabı hem görselliği hem de yeteri kadar malzeme kapasitesinin olması açısından ideal bir seçenek olabilir.

- Siyah beyaz kareli zemin ile beyaz temalı bir mutfak için çift kapılı toz pembesi nostaljik buzdolabı ile ilginç bir kombin oluşturabilirsiniz.

Touching dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Touching dekorasyon trendi
Doğal makyaj temizleyici yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Doğal makyaj temizleyici yapımı
Alışverişte dikkat edilmesi gereken püf noktalar

İLİŞKİLİ HABER

Alışverişte dikkat edilmesi gereken püf noktalar
Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

BİR YORUM YAPIN 0