2019 Elegant mobilya takımları

Elegant modeli mobilyalar bir çok alanda olduğu gibi 2019 yılında dekorasyon listelerinin baş sırasında yer alıyor. "Yasemin.com" olarak 2019'un Elegant mobilya takımlarını sizlere sunuyoruz.

Birbirinden renkli elegant mobilyalar evlere tam anlamıyla canlılık getiriyor. Tasarımı üzerinde konuşturan elegant dekorasyonda bir çığır açıyor."Yasemin.com" olarak 2019'un Elegant mobilya takımlarını evlerinize getiriyoruz.

İşte, 2019'un Elegant mobilya takımları...

- Koyu grinin ve lacivertin şıklığını bir tasarım ile büyüleyen bu oturma odası, elegant dekoruna hem resmi hem de oldukça samimi bir hava katıyor. Bu model için aksesuarların çok kullanılması ile daha iyi bir kombin oluşturabilirsiniz.

- Çalışma odasını en çok gösteren malzeme şüphesiz estetik bir masadır. Masanızı elegant bir model kalıbı tercih edebilirsiniz. Ve o renge uygun mobilya takımı ile estetik kitaplık modeli ile zenginleştirebilirsiniz.

- Mavi, elegant modelini betimleyen en uyumlu renk olduğu için maviyi oldukça fazla kullanmayı tercih edebilirsiniz. Mavi duvar kağıtları ile mavi tonlarında koltuk takımlarını seçerek muhteşem bir kombin oluşturabilirsiniz.

- İki adet mavi tekli koltuk ile 2 adet beyaz çiftli koltuk temin ederek salonunuza elegant modelini en iyi temsil eden iki renk ile süsleyebilirsiniz. Aksesuar ve halınızı beyaz  mavi karışımı renklerden tercih edebilirsiniz.

- Son trend olan sarı ve su yeşili renklerini mobilya takımlarınızda kombin olarak kullanabilir. Duvar kağıdı olarak sarı veya su yeşili rengini tercih edebilirsiniz. Kahverengi parkenin üzerine su yeşili desenli bir halı kullanabilir, sarı ve su yeşili orta sehpalar ile odaya ahenk katabilirsiniz.

Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Ev alırken dikkat edilmesi gerekenler
2018-19 Maskülen ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu
Çam yapışkanı nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Çam yapışkanı nasıl çıkar?
Evde doğal çamaşır yumuşatıcı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde doğal çamaşır yumuşatıcı nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0