Turuncu ile ev dekorasyon fikirleri

Turuncu, sonbahar ev dekorasyonu için en ideal renktir. 2020 sonbahar dekorasyonunda turuncu renk kombinasyonunu bilmek, sizlere uygun bir ev dekorasyonu yapma fırsatını sağlar. Peki turuncu ile uyumlu olan renklerle nasıl bir dekorasyon yapılabilir? Turuncu ile uyumlu renkler hangileridir? Turuncu ev dekorasyonu trendleri nelerdir? Sonbahar rengi turuncu ev dekorasyonu fikirleri sadece yasemin.com'da!

Sonbahar deyince akla gelen ilk renklerden biri olan turuncu, ev dekorasyonu konusunda da en çok tercih edilen tonlardan biri oluyor. Özellikle misafir odaları ve yatak odaları için oldukça ideal olan turuncu, kendisiyle uyumlu tonlarla birleştiğinde ortaya şahane bir birliktelik çıkartıyor. Bu uyumu sağlayabilmeniz için turuncu ile uyumlu olan renkleri ve bu renkleri dekorasyonda kullanım şekillerini iyi bilmeniz gerekir. Turuncu renk ile uyumlu belli başlı tonlar vardır. Bu tonları kırlent, yastık, halı ve tekli berjerlerde kullanabilirsiniz. Bununla birlikte perdelerde de turuncuya yakın olan tonları tercih edebilirsiniz. Turuncunun yakın olduğu renkler sırasıyla krem, siyah, beyaz, yeşil ve kahverengidir. Evin her köşesinde rahatlıkla uygulayabileceğiniz turuncu renk dekorasyonu, sizleri 2020 sonbahar ev dekorasyonu için oldukça hazır hale getirecektir. 

TURUNCU İLE UYUMLU RENKLER

 turuncu koltuk dekorasyonu

turuncu koltuk dekorasyonu

Krem: Oldukça yumuşak bir renk olan krem, turuncu var olan canlılığını kırıp odada bir denge oluşturmanızı sağlar. Turuncu ve krem birleşimi; yatak odalarınızda ve misafir odalarında tercih edebilirsiniz.

Siyah ve Beyaz: Siyah ve beyaz renkler, zıtlıkların uyumunun en güzel temsilidir. Siyah ve beyazın baskınlığında turuncu rengi olabildiğince az kullanın. Örneğin; dekoratif parçalar bunun için idealdir.

turuncu ile uyumlu renkler dekorasyon

turuncu ile uyumlu renkler dekorasyon

Yeşil: Sonbahar deyince akla ilk gelen renklerden biri olan yeşil, bu anlamda turuncu ile oldukça uyumlu bir ikili olurlar. Nitekim yeşilin her tonu, turuncu ile oldukça şık bir kombinasyon oluşturacaktır.

Kahverengi: Tüm bu renkler dışında, turuncu ile kardeş de diyebileceğimiz ton kahverengidir. Kahverengi ile turuncu, sonbahar sezonunda evin her yanında oldukça uyumlu bir birliktelik oluşturacaktır.

gri turuncu koltuk

gri turuncu koltuk

Pastel Mavi: Turuncuya en yakışan tonlardan biri de pastel mavidir. Sıcak bir renk olan turuncu ile pastel mavisi, uyumlu bir birliktelik oluşturur. Pastel mavi, buşunduğu ortama sıcak ve dingin bir his bırakır.

Ekru: Yeşil, turuncu dekorasyonunun en bilinen uyumlu renklerindendir. Bununla birlikte su yeşili, açık yeşil ve ekru tonları da oldukça uyumlu olacaktır.

Çalınan telefon nasıl bulunur? Kayıp ve çalıntı telefonumu nasıl bulabilirim

İLİŞKİLİ HABER

Çalınan telefon nasıl bulunur? Kayıp ve çalıntı telefonumu nasıl bulabilirim

BİR YORUM YAPIN 0