Salonlar için hareketli dekorasyon fikirleri 2020

Salonunuz küçük ve olduğundan daha sıradan bir konuma sahipse, hareketlilik katıp renklendirmek sizin elinizde. Daha zarif ve detaylı bir yerleşim alanı oluşturmak amacıyla, değişik tarzda dekorasyonlar deneyebilirsiniz. Salonlarınızı olduğundan daha hareketli gösterecek dekorasyon önerileri, en detaylı şekliyle yasemin.com'da!

Bir salonunuz var ancak dar ve karanlık nokta olduğundan istediğiniz hareketliliği kazandıramıyorsunuz. Bu noktada atacağınız ilk adım, salonu hareketlendirmek yönünde olmalıdır. Peki bunu yaparken nasıl bir dekorasyon stili tercih edebilirsiniz? Hangi tarz adımlar, salonunuza hareketlilik ve renk kazandırabilir? Sizler için; salonunuzu daha hareketli gösterecek dekorasyon fikirlerini, bir içerik içerisinde topladık.

Ton sür ton, yalnızca modaya ait bir kalıp değil. Dekorasyon için de rahatlıkla kullanılabilir. Ton olarak daha sıcak renkleri tercih ederseniz, istediğiniz hareketliliği tek bir rengin üzerine odaklanarak verebilirsiniz.

Dresuarlar, odalara ayrı bir renk ve canlılık katar. İçerisinde bitkilerin sarktığı bir dresuar dekorasyonu, oldukça hareketli bir salon dekorasyonu oluşturmanızı sağlayacaktır.

Salon aydınlatmaları konusunda abajurlar ile birlikte aydınlatmalar da oldukça hoş durur. Tablolar üzerine aydınlatma tercih ederseniz, tablo desenlerinin sahip olduğu etkiyi salona da yaymış olursunuz.

Ve son olarak; duvarlara raf ve tekli dolaplar koyup içlerine yerleştireceğiniz objelerle, aksesuar dekorasyonu üzerinden bir hareketlilik kazandırabilirsiniz.

Sezonun en trend deri modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend deri modelleri ve fiyatları
Kışlık saç bandı nasıl örülür? Saç bandı örmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Kışlık saç bandı nasıl örülür? Saç bandı örmenin püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0