Paspas yaptırılan Avrupa şampiyonu için açıklama!

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Avrupa şampiyonu işitme engelli milli güreşçi Seyfullah Karadeniz'e, çalıştığı kurumda temizlik yaptırıldığı iddiası üzerine açıklamada bulundu.

Paspas yaptırılan Avrupa şampiyonu için açıklama!
Paspas yaptırılan Avrupa şampiyonu için açıklama!
GİRİŞ 10.01.2018 23:29 GÜNCELLEME 10.01.2018 23:51
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Avrupa şampiyonu işitme engelli milli güreşçi Seyfullah Karadeniz'e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kamp Eğitim Merkezi'nde temizlik yaptırıldığı iddiası üzerine açıklamada bulundu.

Aktaş, yaptığı açıklamada, kurumda taşeron temizlik işçisi olarak çalışan Seyfullah Karadeniz'e paspas yaptırılmasından, olay medyaya yansıdıktan sonra bilgisi olduğunu söyledi.

Kamuda bir sıkıntı olduğu zaman ilk olarak ilin valisinin bilgilendirilmesi gerektiğini ifade eden Aktaş, "Bu işi çözemezse ondan sonra kamuoyuna yansır. Bu bize iletilmediği için doğrudan medya kanalı ile halkımıza ulaşmış oldu. Burada kendimizi de şahsım adına kabahatli olarak kabul ediyorum ama bize yansımış olsaydı çözerdik." dedi.

Konuyla ilgili yarın Seyfullah Karadeniz ve ilgili amirle görüşeceğini aktaran Aktaş, şunları kaydetti:

"Şunu da söyleyelim, olayı incelediğim kadarıyla bu kişi kamuda kendisine tanımlanan bir görevi yapıyor ve bu görev de temizlik görevi. Ulusal bir sporcumuzsa, başarı sağlamışsa moral motivasyon olarak da ayakta kalması icap eder. Kendisi tabii ki çalışacak, aldığı ücreti hak etmeli ama daha farklı bir görevde çalıştırılabilir. Ben de Ankara'da toplantıdaydım, ile yeni geldim ve gerekli talimatları verdim. Sabah ilk işim sporcumuzla, amirleri ile görüşmek ve bu işi milletimize yakışır bir şekilde çözmek olacaktır. Bundan halkımız emin olabilir."

YORUMLAR 32
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    oh be kurtuldum sizden . artık bir takipçi eksik gidiyorsunuz. sözmedik küfür etmedik sadece içimizdekini söyledik. doğru bildiğimizi söylemeyelim mi yani...
    Cevapla
  • rahman bilici 6 yıl önce Şikayet Et
    Olumpiyat larda yarışacak kadar ileri derecede spor yapar biri günde en az 6 saat antrenman yapmalı. Bu sporcu kadrosu ne olursa olsun sadece antrenmanlara ve müsabakalara yoğunlaşmalı. Vali açıklamasında tabiki çalısmalı ama farklı bir işte demiş. Uluslar arası müsabakalarda bayrak dalgalandırmak zaten iş değilmi? Bu sporcu 6 saat antrenmandan sonra birde işte çalışırsa nasıl dinlenecek, istirahat edecek?
    Cevapla
  • Ahmet Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Paspas yapmanın neresi ayıp ! Çobanlık yapmış bir peygamberin ümmetiyiz şu düştüğümüz komplexe bak yaa !
    Cevapla
  • zmc 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes bir yorum yapıyor lakin şampiyon kardeşimiz Seyfullah Karadeniz' bu konuda ne diyor kimsenin umrunda değil.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunda ne var anlamis degilim temizlik yapmis calisiyormus sorun nerede amac toplumla ice ice olmasi degilmi nedir yani temizlik sirketlerinde calisanlar insan degilmi adam milli sporcu olamadiysa ne yapsin helali ule para kazaniyor birini kurtaralim derken digerler insanimizi yerin dibine sokmayalim insan bizim insanimiz biri sporcu olur biri paspasci olur abartmaya gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle