Altaylı'dan şok suçlama! G.Saray ceza alsın diye..

Fatih Altaylı, gazetesindeki bugünkü yazısında çok konuşulacak bir iddia gündeme getirdi.

Altaylı'dan şok suçlama! G.Saray ceza alsın diye..
Altaylı'dan şok suçlama! G.Saray ceza alsın diye..
GİRİŞ 07.03.2018 09:25 GÜNCELLEME 07.03.2018 09:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Altaylı, Galatasaray'ın UEFA'yla yapacağı görüşme öncesi, Türkiye'deki bazı rakiplerinden sarı kırmızılı ekibin ceza alması için belge gönderdiğini iddia etti.
 
İşte Altaylı'nın yazısındaki o bölüm;
 
- Cuma günü Galatasaray UEFA'da kendini savunup, önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılma vizesi isteyecek. Ne olur? 

 
- İyi olur inşallah. Özbek yönetimi, UEFA'ya yazılı olarak sözler vermiş ve hiçbirine uymamış. Zararı düşüreceğim elemiş 3 katına çıkarmış. Yapmadığı kalmamış.  Ve şimdi Özbek'in bilançoları ile  UEFA'ya bu yönetim gidiyor. Ön görüşme olumlu geçmiş. Kupalardan men gelmeyebilir. Çünkü UEFA da bilmeli ki, Galatasaray ve Fenerbahçe, Avrupa kupalarına katılmazsa Türkiye'de bu maçların satış değeri en az yarı yarıya düşer. Bu iki kulüp Avrupa kupalarına katılamazsa, bilançoları giderek daha da kötü olur. Bu da UEFA'nın Türkiye'yi gözden çıkarması anlamına gelir.
 
Emin olun cuma günü Galatasaray, Nyon'da sadece kendini değil, Fenerbahçe'yi de savunacak ama size şu kadarını söyleyeyim; Galatasaray'ı kupalardan men edilmesi için Türkiye'den, bazı rakiplerden UEFA'ya belge bilgi yollayanlar var.' (Habertürk)

YORUMLAR 4
  • RAŞİT 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Altaylı 3 Temmuz döneminde de senin sizin tff deki iki yöneticiniz fb ceza alsın diye polis ifadelerini ve Fetö cü savcıların iddianamelerini uefa ya gönderdiler bunu unutma Türkiye Oiki yöneticiyi unutmadı Ebru Köksal Ve Lütfi bey i bunlarıda yazın ki sizi takdir edelim
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ortalığı germe...
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    gazeteciysen kim olduklarını açıklarsın.
    Cevapla