Khabib isyan etti! 'O sözleşmeyi yırtarım'

Khabib Nurmagomedov, Rus sporcu Zubayr Tuhugov ile İrlanda temsilcisi Artem Lobov arasında yapılacak karşılaşmanın iptal edilmesi kararından sonra, İnstagram hesabından UFC'yle olan sözleşmesini feshetmeye hazır olduğunu bildirdi.

Khabib isyan etti! 'O sözleşmeyi yırtarım'
Khabib isyan etti! 'O sözleşmeyi yırtarım'
GİRİŞ 11.10.2018 23:33 GÜNCELLEME 11.10.2018 23:34
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Müslüman Rus sporcu Khabib Nurmagomedov, UFC'yle olan sözleşmesini feshetmeye hazır olduğunu duyurdu.

Zubayr Tuhugov, Cumartesi günü Las Vegas'ta oynanan maçtan sonra yaşanan olaylara karıştığı gerekçesiyle İrlanda temsilcisi Artem Lobov ile çıkacağı müsabakadan men edildi.

 

 

'NEDEN HİÇ KİMSE VATANIMA, DİNİME, MİLLETİME VE AİLEME EDİLEN KÜFÜRLERLE İLGİLİ TEK BİR ŞEY SÖYLEMİYOR?'

Nurmagomedov, UFC yaptırımlarının tek taraflı olduğunu ve sadece kendi ekibini hedef aldığını belirterek, "Neden hiç kimse vatanıma, dinime, milletime ve aileme edilen hakaretlerle ilgili tek bir şey söylemiyor?" açıklamasında bulundu.

Nurmagomedov, UFC'den Tuhugov yerine kendisinin cezalandırılmasını isteyerek, "Siz Zubayr'ın maçını iptal ettiniz ve sadece McGregor'a vurduğu için onu kovmak istiyorsunuz. Ama ondan önce McGregor benim bir başka kardeşime vurdu. Kamerada her şey görülüyor" diye yazdı ve ekledi: "Eğer yine de Tuhugov'u kovmaya kararlıysanız yırtılmış sözleşmeyi bana göndermeyi unutmayın, aksi takdirde ben kendim o sözleşmeyi yırtacağım."

NURMAGOMEDOV, KAZANDIĞI PARA ÖDÜLÜ VE UNVANINI KAYBETMEKLE RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA

Maçta Nurmagomedov, Conor McGregor'u dördüncü rauntta pes ettirip kemerini korudu. Maç sonrası ringin dışına atlayan Nurmagomedov, McGergor'un ekibine saldırmış ve büyüyen olaylara polis müdahale etmişti.

Nurmagomedov'un karşı ekibe saldırmasının ardından UFC Başkanı Dana White bir açıklama yaparak soruşturma açıldığını belirtmişti. Soruşturma nedeniyle kazandığı 2 milyon dolar şimdilik verilmeyecek olan dövüşçü, şampiyonluğunun elinden alınması ve para cezası riski ile de karşı karşıya. (Sputnik)

YORUMLAR 50
  • sinan ay 5 yıl önce Şikayet Et
    gavurlar hep kendinden olanları koruyorlar onların gözünde müslümanlar insan değilller zamanı geldiğinde hepsinin hesabını verecekler
    Cevapla
  • oben 5 yıl önce Şikayet Et
    yiğit kardeşim sözleşmeyi yırtma al gavurların parasını o bir ganimet savaştın sonuçta helaldir al müslüman milletine dağıt
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türgün gücünü gösterdi ufc ye
    Cevapla
  • mustafa suna 5 yıl önce Şikayet Et
    müslüanların başarılarını görmeye tahammül edemeyenler her dönemde böyle kıvırtak işlere soyunurlar, dansözlere taş çıkarttıklarını hayretle izlersin. bu şahsiyetsizlerde karekter yok! şeref yok! Ahlak yok! insanlık hiç yok eee onlardan da ancak alçaklık beklenir . Allah Numagomedov ve onun gibi müslümanları her dem muvaffak etsin. imanlarını ve güçlerinic artırsın, hak ettikleri ünlerine kavuştursun....
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    UFC nin geri zekalı yöneticileri.Uzun yıllardır Müslüman sporcuların parayla işinin olmadığını hala anlamamakda ısrarlı olduğunuzdan size geri zekalı demekten başka kişiliğinizi ortaya koyacak kelime bulamıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle