Şampiyona öncesi Rıza Kayaalp'e 'zorlu rakip'

İtalya'da düzenlenecek olan Avrupa Güreş Şampiyonası'na hazırlanan Rıza Kayaalp, minik ziyaretçisiyle eğlenceli vakit geçirdi.

GİRİŞ 29.01.2020 10:50 GÜNCELLEME 29.01.2020 10:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son Avrupa şampiyonu milli güreşçimiz Rıza Kayaalp, Sarıyer'de bulunan Mersinli Ahmet Tesislerinde, İtalya'da düzenlenecek Avrupa Güreş Şampiyonası'na hazırlanıyor.

 

 

10-16 Şubat tarihlerinde İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenecek organizasyon öncesi Rıza Kayaalp'e minik ziyaretçileri de desteğini esirgemiyor.

Salonda yaptığı hazırlıklar esnasında gelen minik ziyaretçisiyle oyunlar oynayıp güreşen Kayaalp, "Evet künde pozisyonundayız, atarsam Olimpiyat şampiyonuyum" diyerek minik rakibiyle eğlenceli anlar yaşadı.

 

 

SON ŞAMPİYONAYA DAMGA VURMUŞTU

Geçen yıl Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçi Rıza Kayaalp 9. kez Avrupa şampiyonu olarak Türk güreş tarihine geçmişti.

YORUMLAR 10
  • cetin 4 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • Cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevindir bizi her zamanki gibi Aslan yürekli
    Cevapla
  • Kasapese 4 yıl önce Şikayet Et
    Rıza kardeşim başarıların daim olsun inşaallah
    Cevapla
  • ERCAN TURAN 4 yıl önce Şikayet Et
    işte bu ülkenin böyle imanlı sproculara ihtiyacı var ataspronu en güzel bir biçimde dünyya defalarca tanıttı yolu bahtı açık olsun kardeşim sayılarının fazla olmasını yüce RABBİMİZDEN TEMNNİ EDİYORUM NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE
    Cevapla
  • Ne MUTLU 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne mutlu Müslümanım diyene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle