Putin, Erdoğan iddiasını yalanladı

Putin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı “demagog diktatör” olarak tanımladığı iddiasına Moskova’dan yalanlama geldi.

Putin, Erdoğan iddiasını yalanladı
Putin, Erdoğan iddiasını yalanladı
GİRİŞ 07.11.2014 07:05 GÜNCELLEME 07.11.2014 14:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı, resmi açıklama yayımlayarak, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "demagog diktatör" dediği iddialarını yalanladı.

İddianın şaşkınlık ve öfke ile karşılandığı belirtilen açıklamada, "Bu provokasyonu sipariş edenler ve yerine getirenler amaçlarına ulaşamadıklarını bilmeli" denildi.
 
"SAHTE BİLGİ PROPOGANDASI" 
 
İddianın sahte bilgi propagandası olduğunu ve gerçeklerle bağdaşmadığını vurgulayan Rus Dışişleri, “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Valday’da yaptığı konuşma, devlet televizyonlarından canlı olarak verildi, tüm metin virgülüne kadar yayınlandı. AWDnews portalında yayınlanan haberi yazanlar, Putin’in Valday’da hangi tarihte konuştuğuna bile bakmadan aceleyle dışarıdan verilen bu ‘siparişleri’ yerine getirmiş.” ifadelerini kullandı. 
 
"PROVOKASYONU SİPARİŞ EDENLER AMAÇLARINA ULAŞAMADI"
 
Rusya Dışişleri Bakanlığı, bu tür ‘ahlaksız’ girişimlerin Rusya ve Türkiye arasındaki karşılıklı çıkar ve güvene dayalı ortaklık ilişkilerinin gelişimine balta vurmayı hedeflediğini belirtti. Açıklamada, “Bu provokasyonu sipariş edenler ve yerine getirenler amaçlarına ulaşamadıklarını bilmeli. Kimse onlara inanmadı.” denildi.

YORUMLAR 9
  • Abdurrahman Al Kadiri 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurbaskanimiza saraylarda yasamak yarasir.Diktator olsaydi suan dunyanin ortadogunun ikinci en guclu ulkesi olurmuyduk.Erdogan ne derse ortadoguda o yapiliyor.Halkimiz cok sukur zenginlesti.Milyonlarca parasi olabilir,hak ettigi icin var,calip cirpmadiya.Zaten Erdogan gibi dini inanclari cok yuksek bir adamin,hirsizlik,diktatorluk yapacagi beklenemez.Kendisi hep kafirlere karsi savasti.Hep butun vatandaslarinin hakkini,hukunu savundu.Cennetlik adamdir kendisi.Allah o yuzden ona iki dunyada da cennetlik yasami nasip etti.Peygamber,mehdi oldugunu soyleyenler olsada, mehdi gibi adamdir kendisi.Zamaninda butun muslumanlar rahat etti.
    Cevapla
  • virdis 9 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtara da Siyonistler öğretiyor,, önden onu kullanıyorlar, sonra da kendileri beyin yıkayarak durumu meşrulaştırmaya çalışıyorlar,,,
    Cevapla
  • zeki serin 9 yıl önce Şikayet Et
    hainler rusya ile ülkemizin iyi ilişkileri bozmak istiyor uyanık olmak llazım
    Cevapla
  • CETİN 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD BİZİM KALLAEŞ DOSTUMUZ EN KÖTÜ DÜŞMANDAN BİN BETERDİR ABD RUSYA İLE İLİŞKİLERİMİZİ BOZMAK İSTİYORLAR NÜKLÜER SANTRAL İÇİN VE DAHA BAŞKA YATIRIMLAR İÇİN
    Cevapla
  • aziz tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    önce sözle olur sonra işle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı