Alman Bakanın yüzüne baka baka söyledi: Bıktık!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı ile yaptığı toplantıda "AB ülkelerinden Türkiye'ye aşağılayıcı tavırlardan artık bıktık" dedi.

GİRİŞ 15.11.2016 12:52 GÜNCELLEME 15.11.2016 15:21
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier ile ortak basın toplantısı düzenledi.

ARTIK BIKTIK

Çavuşoğlu, "AB Dışişleri bakanlarının, ilişkilerin durdurulması yönündeki görüşleri Türkiye ve Türk halkında ciddi tepkiye yol açmaktadır" ifadelerini kullandı.
AB'nin Türkiye'ye yönelik tavrına tepki gösteren Çavuşoğlu, "AB ülkelerinden Türkiye'ye aşağılayıcı tavırlardan artık bıktık" dedi.Çavuşoğlu, Almanya'da 4 bin 500 PKK mensubuna yönelik davalar olduğunu fakat bu kişilerden sadece 3'ünün geri yollanmıştır. Almanya'da 4 bin 500  PKK'lı hakkında dava varsa, 4 bin 500 terörist var demektir" dedi.

'TÜRKİYE'NİN AB ÜYELİK MÜZAKERELİRİNİN DURDURULMASINA KARŞIYIM'

Ortak basın toplantısında konuşan Steinmeier, Türkiye'de Temmuz ayında gerçekleştirilen darbe girişimini şiddetli bir biçimde kınadıklarını bildirdi.Steinmeier, sadece DEAŞ'a karşı değil PKK'ya karşı da terörle mücadele konusunda Türkiye'nin yanında olduklarını söyledi.İncirlik konusuna değinen Steinmeier, "Alman vekiller İncirlik üssündeki askerleri ziyaret edebilmeli" diye konuştu. Steinmeier, Almanya'nın Türkiye'yle ilişkilerini en hızlı şekilde geliştirmeye çalıştıklarını belirtti.
Steinmeier, "Ben Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakerelerinin durdurulmasına karşıyım" dedi.

 

YORUMLAR 56
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar nekadar rahat yalan söyleyebiliyorlar. Üstelik hiç yüzleri kizarmiyor. Böyle yüzyüze bakarak yalan zor zanaat vessalam. Sn Cavusoglu 4500 dosya diyor. cevap bambaska ilgisiz bir söz.
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    yok äyöe sey her vekil äyle elini kolunu sallayarak incirlikte gezemez bakan ve üst seviye haric dingonun ahiri mi saniyosunuz ülkemizi AKP YE DE mesajimiz olsun bu MILLETCE karsiyz o düsünceye
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    malesef biz karşı değiliz
    Cevapla
  • bg turk 7 yıl önce Şikayet Et
    tramp gelince souk ruzgar carpti tabi
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerden nereye. Eskiden el pençe duran bir Türkiye vardı. Şimdi ise yeri geldimi alayına sopayı basan bir Türkiye var. Bu reisin eseri,
    Cevapla
  • MuslumanTurk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ejder senin gibi dusunen devlet adamlari yuzunden bir adim ileri gidemedi hep el pence durdu korktu sindi kafasini kaldiramadi bu devlet.yok paradan ihracattan bahsediyorsun.bu millet taa orta asyadan gelip bu topraklara hakim oldu.kucuk bir beylikten dunyayi titreten bir imparatorluk kurdu.ALLAH senin gibi zihniyetleri bir daha bu devletin basina getirmesin..amiiiiiinn..
    Cevapla
  • Ejder 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler TV den medyadan öğrenilmiyor. sen gerçeğe bak. Hazinede var yok 90 milyar dolar :)) cinden sonra en büyük ihracatcı ülkeye dayılık yapıyoruz diyorsun:) Adamların cebindeki para senin parandan 3,57 kat daha degerli !!! kısaca almanlar için türkiyenin iki anlamı var malesef para ile mülteci deposu yapılabilecek 78 milyonluk aç bir ülke... gerçekler böye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…