Trump'tan Erdoğan tweeti

Erdoğan'ın bugünkü Beyaz Saray ziyareti sonrası Trump, Twitter hesabından 'Erdoğan'ı ağırlamak şerefti' mesajı yayınladı; Erdoğan da bu paylaşıma teşekkür mesajıyla cevap verdi.

GİRİŞ 17.05.2017 00:05 GÜNCELLEME 17.05.2017 07:44
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Donald Trump, kişisel Twitter hesabı aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'la gerçekleştirdikleri ortak basın toplantısından görüntü paylaşarak, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Beyaz Saray'da ağırlamak büyük bir şerefti," diye yazdı.

ERDOĞAN CEVAP VERDİ

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından teşekkür geldi. Erdoğan'ın mesajında ise, "Misafirperverlik için teşekkürler, Bay Başkan. Bugünkü görüşmemizin, uzun süreli ittifakımızı ve stratejik ortaklığımızı güçlendireceğine inanıyorum," ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR 43
  • kahraman46 6 yıl önce Şikayet Et
    ya biz ne kadar seviyoruz pohpohlanmayı,adamlar bize şöyle ülke böyle ülke diye sinsi övgüler yapıyor biz de zannediyoruz ki biz dünyaya hükmeden bir ülkeyiz.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    koca bir hüsran nokta konmalıydı virgül konup arkamız sıvazlanıp döndük geri...Bu saatten sonra kimse lafımızı kaale almaz..
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Asıl Reis onların yüzlerine tamam deyip bildiğini yapacak. Devir değişti. Eveet;Ümit var olunuz şu istikbal inkılabatı içinde en yüksek gür sada İslamın sadası olacaktır ...
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi dünyasında batı kıskandıran hayalperest bir ümmet. gerçekte adamları bizi aciz görüyor.
    Cevapla
  • yola devam 6 yıl önce Şikayet Et
    değişen birşey yok. abd den bekletilere nokta koyma zamanı. hayli virgül fazlalığı oldu zaten bugüne kadar.
    Cevapla
  • yp50 6 yıl önce Şikayet Et
    bir ülke ve o ülkenin bütün basını kapıda karşılamasını tokalaşmalarını adamın kravatının rengini konuşuyor ve yorumluyorsa bu görüşme için ne diyebilirizki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...