Erdoğan'dan ABD'ye rest! Size hayırlı olsun

TÜSİAD'ın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ABD'ye: 'Rakka operasyonunu YPG'yle yapacaksınız, biz terör örgütüyle aynı yerde durmayız, size hayırlı olsun' dedi.

GİRİŞ 18.05.2017 18:02 GÜNCELLEME 18.05.2017 18:10
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi Rakka meselesi var. ABD ile görüştük. ABD bu konuda çok hassas. MAdem Rakka operasyonunu yapacaksınız, biz terör örgütü ile operasyon yapmayız. ABD, YPG ve PYD ile operasyonu giriyor. Bize hayırlı olsun demek düşer. Ancak eğer bu terör örgütleri bize yönelik tehdit oluşturursa gereğini yaparız dedik'' ifadelerini kullandı.

"FIRAT KALKANI İLK ADIMDI. EĞER GEREK DUYARSAK..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: ''Eğer bu terör örgütleri tehdit oluştururlarsa, angajman kurallarından kaynaklanan haklarımızı kullanırız. Bunun için kimseye danışmayız, kaybedecek vaktimiz yok. Ülkemize verilen sözlerin tutulmadığı görülüyor. Fırat Kalkanı ilk adım oldu. Bundan sonra da ihtiyaç ve gerek duyduğumuz her an benzer operasyonlar yürütmekten çekinmeyiz.''

YORUMLAR 24
  • Return 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaybedecek vaktimiz yok. ..haydi güzel ülkem sahlanma vakti....
    Cevapla
  • İlmi Ledun 6 yıl önce Şikayet Et
    Kaldır Rotasyonu, başka kuruma gitmek isteyen derin sır ve ilim sahibini kurtar cehennem kurumdan, yol ver, huzura kavuşsun, dünyanın gidişatı da kaostan selamete yol tutsun,
    Cevapla
  • Pantos 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD Ortadoğu'da istikrar istemediği için bu yolu seçiyor.Türkiye strajisini buna göre yapmalı .Barzaniye kuzey ırak ve kuzey Suriye'de bir harita sundular ve bir senaryo yazdılar,Türkiye cumhurriyeti devleti onların bu planını bozmazsa ,Ortadoğu'da Türkiye'de içinde İran'da içinde oluk,oluk ümmet kanı akacak .Kürt kartı iyi oynanmalı ve Türkiye'nin hedefleri önceden canlı yayınlarda kimseye açıklanmamalı.!
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olmasın! Hayırlı olmasın!Hayırlı olmasın! Allah'ım şerlerinden bütün Müslümanları korusun! Amin.
    Cevapla
  • esmaül hüsna 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım: er rafi:yükselten ve yücelten; El müiz: izzet ve onur veren sensin.Ümmeti,Ülkemizi ve Başkanımız yükselt,izzet ve onurlandır.Yine Allahım:el hafıd:yükseklerden aşağıya indiren; el müzil:zelil eden onursuzlaştıran sensin.bu isimler hürmetine:ümmete,ülkemize ve başkanımıza her kim karşıysa ve onlara tuzak kuruyorsa onları yükseklerden tepetaklak indirip onları zelil ve perişan eyle.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!