Erdoğan dünyaya rest çekti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, S-400 anlaşmasına ilişkin sert bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 15.09.2017 20:54 GÜNCELLEME 16.09.2017 09:13
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili, ''Şimdi yıllar önce Yunanistan S-300 aldı herhangi bir uygulama yapıldı mı hayır. Şimdi biz S-400 anlaşması yaptık rahatsız oldular. Peki siz verdiniz de biz almadık mı? İstedik vermediler biz de başımızın çaresine bakacağız. Ben istediğim yerde istediğim anlaşmayı yapar adımlarımızı atarız. Şimdi Türkiye gibi bir ülkenin elinde bu tür güçlü savunma araçlarının olmaması düşündürücüdür. Atmamız gereken daha çok adımlar var ve bunun için de çalışıyoruz. Büyük oranda dediğiniz süreci aşmış vaziyetteyiz. Bu konuyla ilgili benim Sayın Putin ile yaptığım şey ortak üretimi de başarmak. İleri ki safhaları da olacak inşallah.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 59
  • alihaaydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun c. başkanımızın ve ülkemizin düşmanlarını Kahhar ismiile kahruperişan etsin
    Cevapla
  • zemheri41 6 yıl önce Şikayet Et
    Genlerimizdeki kodları harekete geçirdin REİS... AĹLAH yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumların son umut ülkesi.Pısırık duruş ve siyasete son.Allah daha güçlü Türkiye'yenin yolunu açsın.Allah, liderimizin kararlarını hayır,ömrünü hayırlı ve uzun kılsın.
    Cevapla
  • Mechul 6 yıl önce Şikayet Et
    Korkaklar her gün ölür, onurlu ve halkı için mücadele edenler bir ölür ama asla unutulmazlar. Halis ömürler gibi. Örnekler çoğaltılabilir.
    Cevapla
  • Allahınkulu 6 yıl önce Şikayet Et
    En büyük cihad zalimlere karşı hakkı söylemektir. Amelinizde rıza-yı İlahi olsun o razı olduktan ve kabul ettikten sonra isterse ve hikmeti iktiza ederse sizler istemek talebinde olmadığınız halde halklara da kabul ettirir onları da razı eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim