Erdoğan noktayı koydu: Bu hafta neticelendirilecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400'ler konusunun bu hafta sonuçlandırılacağı bilgisini verdi.

GİRİŞ 11.12.2017 21:56 GÜNCELLEME 11.12.2017 22:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmenin ardından yapılan ortak basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan S-400'lerle ilgili gelinen durum konusunda bilgi verdi.

"S-400 KONUSU BU HAFTA NETİCELENDİRİLECEK"

Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

S-400 konusunda da ilgili arkadaşlarımız, gerekli çalışmayı yapmak suretiyle bu hafta içinde bir araya gelip konuyu neticelendireceklerdir.

YORUMLAR 10
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar tamam yerli yapalimda ama hemen 3 yada 5 yılda yapilacak bir sey degil.mesela rusya bu ise sovyetler zamaninda başladı.ama rusyadan alip ona bakarak daha iyisini 3 yada 5yilda yapabiliriz.Biraz sabirli olmayi bilmeliyiz.Devletimizin,Reisimizin bildigi bir seyler var muhakkak.
    Cevapla
  • teoman 6 yıl önce Şikayet Et
    S 400 lerde var bit yeniği bana göre türkiyeye teslimatı yapılmadan savaş acarlar gibi.. putıne hiç güvenmiyorum dün esatı sıvazlıyordu deaşı bugun şirin görünüyor bize...düşmanlarımızla ilk müttefik o olur..çünkü aklında sıcak denizler var
    Cevapla
  • iibo 6 yıl önce Şikayet Et
    IMF e verdiğimiz parayı geri alalım oraya verelim
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu ruslara vereceğeniz paranın 10 katı fazlasını harcayın ama biz yapalım.. s 400 yapan akıl bu sistemi geçecek füzeyide yapmıştır.. hiç güvenmiyorum... vatan sever mühendislere çok iş düşüyor Rabbim akıl fikir versin...
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes 200 tl vereceğine kafa kafaya verse s1000 yapariz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi