Erdoğan'ın mesajı sonrası ABD'den yeni açıklama

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Wess Mitchell, 'Türkiye ile bir müttefikimiz olarak çalışmaya ve S-400 dahil birçok alandaki endişelerimizi dile getirmeye devam ediyoruz' dedi.

Erdoğan'ın mesajı sonrası ABD'den yeni açıklama
Erdoğan'ın mesajı sonrası ABD'den yeni açıklama
GİRİŞ 12.12.2017 21:59 GÜNCELLEME 12.12.2017 22:57
Bu Habere 244 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Avrupa ve Avrasya işlerinden sorumlu yardımcısı Wess Mitchell, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemlerini alma olasılığıyla ilgili duyulan endişeyi dile getirdi.

"TÜRKİYE BİZİM MÜTTEFİKİMİZ, ENDİŞELİYİZ"

ABD Senatosu'nda Dış İlişkiler Komitesi'nin oturumunda konuşan Mitchell, "Halihazırda Türkiye yönünde en güçlü endişelerimizden biri, özellikle işe aldığımız yerel personele yönelik son günlerde gördüğümüz davranış. Türkiye ile bir müttefikimiz olarak çalışmaya ve S-400 dahil birçok alandaki endişelerimizi dile getirmeye devam ediyoruz. Bu, Türklerle yapılan görüşmelerimizin sadece bir kısmı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan noktayı koydu: Bu hafta neticelendirilecek

YORUMLAR 244
  • Sonsuz türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan her gün birinizin Birgün hepinizin sonu gelecek inşallah. Allah' türkü korusun
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ulan ABD endişeli olması gereken varsa asıl biziz. sen etrafımıza şu an bilinen sayısı 4 bin tır ağır silahı güneyimize yığdın. bu kadar silah nerede ve kime karşı kullanacaksın bunun hesabını ver. Bir Nato üyesinin etrafına bu kadar silah ve teçhizatı yığmak açık savaştan başka bir şey değil. Türkiye s-400 ü almakla kendi güvenliğini sağlamaktan başka çare bırakmadınız ki. bundan sonrasını ABD düşünsün.
    Cevapla
  • İsbay 6 yıl önce Şikayet Et
    Alçak abd, Sen pkk ya binlerce tır silahı mühimmatı parasız yığ teslim et yönet, bize gelince koruma silahına bile red yap sonra, biz müttefikiz falan, filan utanmadan s-400 lere müdahale et... sizi gidi sizi kurnaz siyonistler sizi...
    Cevapla
  • necati 6 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizler... Konu S-400 olunca türkiye ile müttefik oldukları mı akıllarına geliyor. Düzenbazların işine gelmiyo tabiki.. inadına rusya ile iş birliği.. insanlık düşmanı kafirler!!!..
    Cevapla
  • Turkogluturk 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu saattende sonra Muttafiklikmi kaldi sen aslinda Dunyanin en büyük yalanci/yüzsüz/korkak/alcak ülkesi ABD sin. Sen Türkiyenin ve Islam alemin en büyük düsmanisin !!! ve insallah en yakin zamanda yaptiklarinin hesabini caninla ödüyeceksin !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!