ABD'den kritik F-35 açıklaması!

F-35'leri üreten Lockheed Martin şirketinden bir yetkili, ABD basınına konuştu. 21 Haziran'da teslimat olacağını ifade eden yetkili, Kongre'de gerçekleşen muhalefete rağmen hazırlıkların son hız devam ettiğini aktardı.

ABD'den kritik F-35 açıklaması!
ABD'den kritik F-35 açıklaması!
GİRİŞ 14.06.2018 09:55 GÜNCELLEME 14.06.2018 12:52
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

F-35 programının üreticisi olan Lockheed Martin firmasının bir yetkilisi, ABD'nin Defence News sitesine yaptığı yazılı açıklamada, ABD Kongresi'nde Türkiye'ye F-35'lerin teslimatı konusunda muhalif seslere rağmen Türkiye'ye F-35'lerin 21 Haziran'da teslim edileceğini belirtti. Yetkili, Planlanan tanıtım töreninin ardından uçakların deniz yoluyla Luke Hava Üssü'ne taşınacağını ve Türk pilotların da burada eğitim için hazır olacağını söyledi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

 

 

Defence News haberine göre üretici firma olan Lockheed Martin'den bir yetkili teslimat hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ve Fort Worth'te bulunan tesislerde gelecek haftaki tören için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Yazılı bir açıklama yapan yetkili, "F-35 programı, geleneksel olarak ABD ve uluslarararası müşterinin ilk uçağını tanımak için düzenlenir. Türkiye'nin ilk uçağı için tören 21 Haziran tarihi için planlandı. Sonrasında uçak Türk pilotların da katılacağı F-35 eğitimi için Luke Hava Üssü'ne gemiyle teslim edilecek" dedi.

YORUMLAR 16
  • bahri yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim düşünce değil yeterince ilgi alaka alamadığımız olay var amerika f/35 lerine karşı bizim şu an protipimiz hazır f/52-a şu an hazır devletten fabrika geniş alan vede tesislere ihtiyacımız var bir senede üretime hemen geçeriz bir senede uçaklarımızı gökyüzüyle buluştururuz eğer bizle iletişime geçmeyi isterlerse adres bilgisi karadeniz şahini havacılık uzay/savunma- atak gürsu/bursa arz olunur
    Cevapla
  • Akino 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür gücümüze güç katacak bu F35'ler. Reisin çabaları olmasa köpekler bunları vermezdi bize
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Transfer haberlerine dönüştü
    Cevapla
  • USden çıkamayacak 5 yıl önce Şikayet Et
    Henuz yasal engel yok ondan 21 haziranda verecekler. AMA. Pilot egitimi uzun sürüyor o bitene kadar yasa çıkmış olacak o yasanın gereği de ülkeden çıkışı yasaklanacak.
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    bu uçaklar beni endişelendiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!