Filistinlilerden Erdoğan'a vefa örneği!

Her fırsatta Filistin halkının dünyadaki sesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsrail'in abluka altında tuttuğu Gazze'den destek geldi.

GİRİŞ 23.06.2018 14:20 GÜNCELLEME 23.06.2018 14:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail zulmü altında yıllardır eza ve cefa çeken Filistin halkı, kendilerine her fırsatta sahip çıkan ve dünyada Filistinlilerin sesi soluğu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vefa örneği gösterdi. 

İsrail'in ablukası altında bulunan Gazze halkı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek yürüyüşü düzenledi. Türkiye'ye bağlılıklarını gösteren Filistinliler, Erdoğan'a yiğit tavırlarından dolayı teşekkür etti: "Yiğit tavrından dolayı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederiz" dediler.

 

 

 

YORUMLAR 6
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumsunuz, dualarınız yeter inşallah.
    Cevapla
  • Hickimse 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelde gurur duyma reisle...
    Cevapla
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatanımızın ve milletimizin düşmanlarına karşı millet olarak Cumhur ittifakını oyalarımızla güçlü bir şekilde destekleyelim.
    Cevapla
  • mechul 5 yıl önce Şikayet Et
    Bolususursek tok oluruz, bolunursek yok oluruz. Mevlananin güzel bir sözü bu yüzden islam alemi mutlak birleşmeli ve tek olmalı.
    Cevapla
  • yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    dört koldan saldıran kefere güruhlarına , Reis için atılan her bir oy , Bedirin aslanlarının okları gibi, ebabil kuşlarının ateş topu gibi , Seyyid onbaşının top mermisi gibidir. bu bir varoluşun , yeniden dirilişin , hasta adamın Allah'ın izniyle Onun şafi ismi hürmetine bulduğu şifayla ayağa kalkışıdır . Uyan ey müsliman uyan , at üzerindeki yeis yorganını , bak ufakta sökmüşken şafak karanlık gecene , hala neyle oyalanırsın . (a.yıldırım)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız