Kilo vermenin en eğlenceli 5 yolu

Kilo verme zorlu ve emek isteyen bir süreçtir. Kilo verme sürecini daha eğlenceli hale getirmek için bu 5 yöntemi hayatınıza dahil edebilirsiniz.

İşte basit ve eğlenceli kilo verme yöntemleri...

1. Kumandayı hayatınızdan çıkartın

Sürekli kanal değiştirerek televizyon izliyorsanız, uzaktan kumandayı hayatınızdan çıkartın. Bunun yerine ayağa kalkarak televizyonun yanına gidin ve ekran tuşlarını kullanın. İşlemi günde 40-50 kere yapmaya özen gösterin.

2. Korku filmi izleyin

Yapılan bazı araştırmalar korku filmi izleyen insanların, bir kalıp çikolataya eş değer şekilde kalori yaktığını ortaya koydu. 

3. Asansörü hayatınızdan çıkartın

Merdiven çıkmak dakika başına 7 kalori yaktırır. Bu da gün içerisinde sadece merdiven kullanarak 350 ile 500 kalori harcamanıza yardımcı oluyor. Yürüme mesafelerini uzatmak ve asansör kullanmamak bacak kaslarının çalışmasına da yardımcı olur. 

4. Düzenli uyuyarak kilo verin

Yağ yakma görevini yapan ghrelin hormonu gece 00.00 ve 02.00 saatleri arasında salgılanır. Bu saatler arasında uyumak hormonun daha aktif çalışmasına yardımcı olur. 

5. Evcil hayvan edinin

Evcil hayvan edinmek hayatınızı düzene sokacağı gibi ruhsal olarak da size iyi gelir. Evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına göre hareket edeceğiniz için bir yandan ruhunuzu besleyerek diğer yandan kilo vermiş olursunuz. 

Hamilelikte enfeksiyonlardan korunmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Hamilelikte enfeksiyonlardan korunmanın yolları
Mandalinacı Veysel Mutlu Beyaz Show'a konuk oldu

İLİŞKİLİ HABER

Mandalinacı Veysel Mutlu Beyaz Show'a konuk oldu
Gökhan Türkmen'den samimi itiraflar

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Türkmen'den samimi itiraflar

BİR YORUM YAPIN 0