3 günlük şok diyet listesi

Düzensiz beslenmenin ve hareketsiz yaşamın yol açtığı fazla kilolardan 3 günde kurtulmak ister misiniz? İşte 3 günde kilo verdiren şok diyet listesi...

Şok diyetler, hızlı kilo verdirdiği için bir çok ünlü ve mankenin ilk tercihidir. Çünkü tüm besin gruplarından ve dengeli beslenmenizi sağlayarak sağlıklı bir şekilde kilo vermenizi sağlar. Ayrıca düşük kalorili olmasına rağmen günlük protein, lif ve karbonhidrat ihtiyacınızı da karşılar.

Aşağıdaki diyeti üç günden fazla uygulamamalısınız. Diyet listesine ek olarak yarım saat yürüyüş yapmalı ve ara öğünlerde bol bol su tüketmelisiniz. Bu sayede vücudunuzun daha hızlı kalori yakmasını sağlayabilirsiniz.

Sabah:

-1 kase yoğurt

-2 bardak süt veya 2 dilim yağsız peynir

-1 adet mevsim meyvesi

-1 fincan şekersiz çay

Ara Öğün:

-1 fincan şekersiz yeşil çay

Öğle:

-1 tabak kuşbaşı doğranmış et

-1 kase sebze yemeği

Ara Öğün:

-1 fincan şekersiz adaçayı

Akşam:

-1 tabak haşlanmış veya tavuk

-1 kase yeşil salata

Not: Bu diyeti uygulamadan önce mutlaka bir uzmana danışmalısınız.

Ütünün tabanı nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Ütünün tabanı nasıl temizlenir?
Çağatay Ulusoy o güzeli istiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy o güzeli istiyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0