Karın düzleştiren egzersizler

Deniz sezonu açılmadan karın ve bel çevrenizdeki yağlardan kolayca kurtulmak ister misiniz? İşte karın düzleştiren egzersizler...

Neredeyse her kadının şikayetçi olduğu göbek bölgesindeki yağlardan, günlük egzersizlerle kurtulabilirsiniz. Özellikle yaz aylarının yaklaştığı bu günlerde kışın rehavetini atmak ve baharın verdiği enerjiyi değerlendirmek için düzenli egzersizler uygulayabilirsiniz. Vücudun en fazla yağ biriktiren bölgesi olan karın ve bel çevrenizi, aşağıdaki 3 egzersizle dümdüz bir hale getirebilirsiniz

İşte karın düzleştiren egzersizler:

ABDOMİNAL BÜKÜLME

Sırtüstü yatarak dizlerinizi bükün ve kollarınızı avuç içleri birbirine bakacak şekilde havaya uzatın. Nefes alırken hareketleri hazırlandırın ve verirken vücudunuzu biraz havaya kaldırın.

 

LATERAL BÜKÜLME

Yan yatın ve kolunuzu başınızın altına koyun. Diğer kolunuz yerde dursun ve nefes alırken başınızın altındaki kolunuz ile gövdenizi yukarı kaldırın. Nefesinizi verirken kolunuzu ve gövdenizi yavaşça yere indirin.

DENİZ YILDIZI

Sırtüstü yatın ve dizlerini 90 derece bükerek ayaklarınızı kaldırın. Nefes alırken kollarınızı avuç içleri birbirine bakacak şekilde havaya uzatın. Nefes verirken kollarınızı başınızın iki yanına getirin ve bacaklarınızı ileri doğru açın.

Kalıcı kilo verdiren alışkanlıklar

İLİŞKİLİ HABER

Kalıcı kilo verdiren alışkanlıklar
Diyet yapanların vazgeçemeyeceği restoranlar

İLİŞKİLİ HABER

Diyet yapanların vazgeçemeyeceği restoranlar
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0