Hurmayla diyet nasıl yapılır? Hurma suyu ve tozu ile mucize zayıflama formülü

Besleyici değerinin yüksek olmasının yanı sıra tok tutucu olması özelliğiyle de her insanın muhakkak tüketmesi gereken mucizevi bir meyve olan hurmayı diyette tercih edebilirsiniz! Fit bir bedende kalmak ve kilo almak istemeyenler için en ilginç hurma ile kilo verme yöntemini sizler için ele aldık. Zayıflamak için hurmayla diyet nasıl yapılır? Hurma yoğurt kürü nasıl hazırlanır? Hurma yemenin faydaları:

Sağlık açısından oldukça faydalı olduğu bilinen hurma vücut için gerekli vitamin, mineral ve protein değerlerini karşılarken doğru tüketilmesi halinde kilo vermeyi de kolaylaştırıyor. Bol lifli yapısı özelliği ile uzun süre açlık hissettirmeyen hurmayla nasıl kilo verilebileceğini araştıran kadınlar, çeşitli diyet hurma kürleri ve spor desteği ile fit bedende kalmayı arzuluyor. Tek başına tüketilebileceği gibi diyette sıklıkla tercih edilen hurma-yoğurt kürleri ile yağ yakımı desteklenebilir, böylece kolay kilo verme sağlanabilir. Düşük kalorili hurma diyeti tariflerinin dışında kulağınıza hiç tanıdık gelmeyecek, hatta duyunca şaşıracağınız hurma suyu ve hurma tozu tarifi ile etkili incelme sağlayabilirsiniz! Her diyette olduğu gibi hurma diyetini yaparken de motivasyonlu olmak, diyeti yarıda bırakmayıp sabırla sonucu beklemek gerekir. Peki hurmayla diyet nasıl yapılır? Hurma diyeti ile nasıl kilo verilir? Hurmanın kilo verdirici etkileri neler? Hurma suyu ile zayıflama nasıl yapılır? Hurma tozu ile kilo verme tekniği...

HURMA YİYEREK NASIL ZAYIFLANIR? HURMA DİYETİ İLE KİLO VERME

Hurma diyeti nasıl yapılır

Hurma diyeti nasıl yapılır

TIKLA OKU: ŞİPŞAK KİLO VERDİREN HURMA-YOĞURT KÜRÜ

Yüksek oranda lif bulundurması sebebiyle tokluk hissi verecek olan hurma, potasyum, demir, vitamin, mineral ve protein bakımından tüketilmeye değer besinlerden biridir. Günlük yiyeceğiniz 4 adet hurmanın yaklaşık 60 kalori bulundurduğunu göz ardı etmeden yapacağınız diyette kolay yoldan kilo verme sağlayabilirsiniz. Yalnızca diyette değil, hamilelikte de hem süt oluşumunu arttırdığı hem de kolay doğum yapma imkanı sağladığı için tüketilebilecek olan hurmanın sağlıktan diyete, cilt güzelliğinden sağlıklı beslenmeye kadar mucizevi etkileri vardır. Şifalı bir besin kaynağı olan hurma ile yoğurdu birlikte tüketerek zayıflayabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte haftada 4 kilo verdiren 'Hurma yoğurdu' diyet listesi...

İlk gün:

Kahvaltı: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma

Öğle yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma

Akşam yemeği: Bir bardak süt / süt / yoğurt ile 7 hurma

hurma yoğurt diyeti

hurma yoğurt diyeti

TIKLA OKU: HURMA ŞEKERİ NEDİR? HURMA ŞEKERİ NASIL YAPILIR?

2. gün:

Kahvaltı: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma

Aperatif: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 3 tane hurma

Öğle yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 hurma

Akşam yemeği: 2/3 fincan süt / yoğurt / yoğurt ile 5 tane hurma

HURMA DİYETİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER:

- Her gün 2-3 litre su içilmelidir.

- 3 ya da 7 gün boyunca diyet uygulanabilir.

- Kahve, çay ya da bitkisel çay tüketilebilir, ancak şeker kullanımı yasak.

HURMA SUYU İLE KİLO VERME YÖNTEMİ! HURMAYI SUDA BEKLETİP...

hurma suyu ile zayıflama

hurma suyu ile zayıflama

TIKLA OKU: ZAYIFLAMAK İÇİN YAŞ HURMA MI KURU HURMA MI?

Yapılan testlerden sonra 20 ya da 30 gün kadar bir sürede hurma ile suyun zayıflatıcı etkisi şu şekilde açığa çıkmaktadır:

Emilmesi zor olmayan vitamin ve tatlı gibi ihtiyaçları içinde barındıran hurma acıkmayı önleyici olmasının yanı sıra uzun süre toklukta sağlar. Günlük düzenli hurma yemek, vücut ve beyindeki hormon işleyişini yerine getirirken tok hissettirir. Hurmanın zengin besleyici değerlerine sahip olması açlığa karşı dayanaklı bir besin konumuna getirir. Dolayısıyla diyette hurma suyu ile kilo verme yöntemini tercih edebilirsiniz.

HURMA TOZU NASIL YAPILIR? HURMA TOZU İLE ZAYIFLAMA YÖNTEMİ...

hurma tozu ne işe yarar

hurma tozu ne işe yarar

TIKLA OKU: DOĞUMU KOLAYLAŞTIRAN HURMA SİRKESİ TARİFİ

Ülkemizdeki mevsim şartlarına ve toprağına uygun yetişen hurma tozunu diyet yaparken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çoğunlukla Akdeniz Bölgesindeki Antalya'da yetişen hurmayı kurutarak elde edebileceğiniz tozu çeşitli tariflerde kullanarak sağlıklı beslenebilirsiniz.

HURMA TOZUNUN YAPILIŞI:

Olgun olmayan tazecik hurmanın yıkanmış halinde kabuklarını soyup güneş alan yerde saplarından tutup iplere asılı kurutun. Havanda dövme ile ya da mutfak robotundaki hurmayı tozlaştırın. Dilediğiniz yerde oluşturduğunuz bu hurma tozunu kullanabilirsiniz.

HURMA TOZUNDAN İÇECEK TARİFİ:

Kaynamış bir bardak sıcak suya istediğiniz miktarda hurma tozu ekleyip güzelce karıştırın. Krema kıvamı elde edilince şeker eklemeden sıcak şekilde tüketin. Soğuyan kış günlerinde hem içinizi ısıtacak hem de sağlıklı beslenmek istiyorsanız hurma tozundan yapılan bu karışımı tercih edebilirsiniz.

Ceviz yemek kilo verdirir mi? Hızlı kilo verdiren sarımsak ve ceviz suyu ile zayıflama

İLİŞKİLİ HABER

Ceviz yemek kilo verdirir mi? Hızlı kilo verdiren sarımsak ve ceviz suyu ile zayıflama
Hurma diyeti nedir? Hem sağlıklı hem kalıcı zayıflatan yoğurt ile hurma diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Hurma diyeti nedir? Hem sağlıklı hem kalıcı zayıflatan yoğurt ile hurma diyeti
Göbek yağlarını yakmak için ne yemeli? Göbek yağını eriten baharatlar

İLİŞKİLİ HABER

Göbek yağlarını yakmak için ne yemeli? Göbek yağını eriten baharatlar

BİR YORUM YAPIN 4

Yagmur 3 yıl önce

Bende yeni basladim farkediyo ben sabahlari yapıyorum öğlen çorba ekmaksiz akşamda yoğurt hurma faydası var

Tubiş 5 yıl önce

Ben üç tane hurma yiyip zayıflayacağıma hiçbir şey yemeyip te zayıflarım bu diet değil aç kalmak çok komik

Toplam 1 beğeni

Melye 3 yıl önce

Ben de yapıyorum fakat sahurda iftarda corbamı ıcerım

Toplam 0 Beğeni

Nileyn 4 yıl önce

Hurma diyeti sayilirmi benimki bilemiyorum ama kahveyi cok sevdigim icin yogurtsuz bir sekilde aksamdan islatmadan her sabah 3 hurma bir kupa sekersiz sutlu kahve her oyle ve aksamda ayni sekilde kahve ve 3 er hurmayla bu diyeti 7 gun yaptim ve tam 7 kilo verdim...normalde cabuk acikan ve hareketsiz biriyim ama hurma hem tok tuttu tabi kahvede sisirdi ...bu sebeple ben memnun kaldim halsizligim hic olmadi...simdi bir hafta normal yiyorum diger hafta bunu yapiyorum

Toplam 12 Beğeni