Akçaağaç şurubu diyeti nedir? Akçaağaç şurubu ile zayıflama yöntemi

Diğer adıyla 'Çınar pekmezi' olarak da bilinen Akçaağaç şurubu ile kilo veren ünlüler arasında ünlü şarkıcı Beyonce'da yerini aldı. Ünlülerin kilo vermek için tercih ettiği Akçaağaç şurubu ne işe yarıyor? Akçaağaç şurubu nedir? Akçaağaç şurubu zayıflatıyor mu? Akçaağaç şurubu ile nasıl kilo verilir? İşte zayıflatıcı şurup hakkında merak edilen tüm detaylar...

Zayıflamak isteyen kadınların kendi içlerinde verdiği en büyük savaş, acıktıkları zaman yemek yememek için gösterdiği sabırdır. Sonu gelmeyen diyet listeleri, geçmeyen bilmeyen zaman ve birden bire bastıran tatlı krizleri... İşte bütün bu problemleri tek bir damla ile ortadan kaldırabilirsiniz. Başta ünlü şarkıcı Beyonce olmak üzere diğer ünlü isimlerinde kilo vermek niyeti ile tercih ettiği Akçaağaç şurubu iddialara göre 10 günde 14 kilo kadar zayıflatıyor. Durum böyle olunca özellikle de kilo vermek isteyen kadınlar tarafından daha da merak edilir hale gelen Akçaağaç şurubunun kilo verdirici etkisini sizler için araştırdık. Akçaağaç şurubu ile nasıl zayıflanır? Akçaağaç şurubu ile kilo verme yöntemi...

TIKLA OKU: ENFES AKÇAAĞAÇ ŞURUPLU PANKEK TARİFİ

AKÇAAĞAÇ ŞURUBU NASIL ZAYIFLATIR?

akçaağaç şurubu ile zayıflama

akçaağaç şurubu ile zayıflama

Kilo vermenin yollarını Akçaağaç şurubundan yana kullanmak isterseniz, düzenli tüketim ile birlikte vücutta görülecek olan birçok farklılığı tespit edebilirsiniz. Akçaağaç şurubu kullanımı ile metabolizma hızınız artacak ve kalori yakma hızınız fark edilir derecede değişecektir. Kiloya sebep olan ödem, böbreklerden süzülerek tuvalet ihtiyacı ile vücuttan uzaklaşır.

Bilinen en faydalı özelliği ise sindirim sistemine etki göstererek, mide ve bağırsak sıkıntılarını çözmeye yardımcı olmasıdır. Fazlalık kilolarından dolayı tuvaletini yaparken sıkıntı yaşayan kimselerin akçaağaç şurubu ile rahatladığı öne sürülmektedir.

TIKLA OKU: AGAVE ŞURUBU NE İŞE YARAR? İŞTE ŞAŞIRTAN SONUÇ...

AKÇAAĞAÇ ŞURUBU DETOKSU İÇİN GEREKENLER

MALZEMELER:

- 2 yemek kaşığı limon suyu

- 2 yemek kaşığı hakiki Akçaağaç şurubu - Maple Syrup - (Akçaağaç ile

kokulandırılmış şeker şurubu değil)

- 1/10 çay kaşığı kırmızı biber

- Orta sıcaklıkta kaynak suyu

akçaağaç şurubu ile kilo verme

akçaağaç şurubu ile kilo verme

AKÇAAĞAÇ ŞURUP DETOKSU'NUN YAPILIŞI

Akçaağaç şurubunu, limon suyunu ve kırmızı biberi ortalama 280 gramlık bir kapta karıştırın ve içine orta sıcaklıkta su ile doldurun. Sadece taze limon katın. Yapımı bu kadar basit olan akçaağaç şurubu ile kolay yoldan kilo verebilirsiniz!

akçaağaç şurubu detoksu nasıl yapılır

akçaağaç şurubu detoksu nasıl yapılır

AKÇAAĞAÇ ŞURUP DETOKSU'NUN UYGULANIŞI

Gün içerisinde 6 bardak limonata için. Acıktıkça bir bardak daha limonata tüketin. Diyet periyodu süresinde gıda tüketilmemeli. Bu karışım zaten sizi tok tutacak ve acıktırmayacak. Aynı şekilde vitamin hapı da kullanılmamalı.

AKÇAAĞAÇ ŞURUBUNUN CİLDE YARARI:

Cilt problemlerinde özellikle de kırışıklık olanları ve deformasyona uğrayan kimselerde onarıcı görevi gören akçaağaç şurubunun ciltte kullanımı şu şekildedir:

1 yemek kaşığı akçaağaç şurubu ile aynı miktardaki ılık sütü temiz cildin üzerine güzelce uygulayın. 2-3 dakika beklettikten sonra yulafı güzelce yüzünüze yedirin. 10 dakika sonra ılık su ile temizleyin. 3 günde 1 kere bu karışımı uygulayabilirsiniz. Ancak doktor onayı almadan uygulamayınız.

NOT: Doktor onayı almadan tüketilmemelidir!

AKÇAAĞAÇLI WAFFLE TARİFİ

Akçaağaçlı waffle tarifi

Akçaağaçlı waffle tarifi

MALZEMELER

180 mililitre süt
55 gram eritilmiş tuzsuz tereyağ
30 gram şeker
100 gram un
1/2 çay kaşığı tuz
10 gram kabartma tozu
2 yumurtanın sarısı
2 yumurtanın akı
5 gram vanilya özü

Sunum:

Akçaağaç şurubu
Tereyağ

YAPILIŞI

Kasenin içinde süt, tereyağ, tuz, şeker, un, kabartma tozu ve yumurta sarılarını güzelce çırpın. Farklı bir kasede yumurta aklarını köpük köpük olana kadar çırpın ve karışıma ilave edin. Vanilya özünü ekledikten sonra karışımı makinede kahverengi renk alana kadar pişirin. Sıcakken üzerine akçaağaç şurubu ve tereyağ dökün.

Afiyet olsun...

 

BİR YORUM YAPIN 0