En çok zayıflatan çorba çeşitleri

Diyet listelerine eklediğinizde kilo vermenizi kolaylaştıracak zayıflatıcı çorba önerilerini sizler için derledik. Peki yemeye çorba ile başlamanın kilo vermedeki etkisi nedir? Hangi çorbayı içmek zayıflatır? Kilo vermeye yardımcı olan çorba tavsiyeleri...

Yemeğe çorba ile başlamak iştah keseceğinden dolayı özellikle de öğle ve akşam yemeklerinden önce muhakkak tüketilmelidir. Hem kabızlığı önlemek adına sıvı bir şeyler tüketerek sağlığınızı koruyabilir hem de çok yeme isteğinizin önüne geçebilirsiniz. Diyette ya da diyetsiz mutlaka uzmanlar tarafından içilmesi önerilen çorba çeşitlerinde isteğe göre yoğurt ilave edebilir, ancak kesinlikle beyaz undan uzak durmalısınız. Diyet yaparken kilo vermenizi kolaylaştıracak çorbalar ise şöyle...

MERCİMEK ÇORBASI

Mercimek çorbası diyeti nasıl yapılır? haberi için TIKLAYIN

mercimek çorbası

mercimek çorbası

Protein ve lif bakımından zengin olan mercimek, besin değeri yüksek olan kuru baklagillerdendir. Kalp ve damar rahatsızlıklarına, bitkinliği gidermede, bağışıklık sistemini güçlendirmede ve çıkan tansiyonu düşürmede oldukça etkilidir.

Lokanta usulü Mercimek çorbası için TIKLAYIN

YOĞURT VE YAYLA ÇORBASI

Yoğurtla yapıldığı için ekstra faydası olan bu çorba çeşitleri zengin bir kalsiyum ve protein kaynağıdır. Yüksek kolesterole karşı etkilidir. Mayhoş tadı ve lezzetiyle gönüllerde taht kuran enfes lezzetlerden biridir.

Acele zayıflamak isteyenlere Yoğurt ile şok diyet için TIKLAYIN

Evde kolay ve pratik yoğurt çorbası haberi için TIKLAYIN

SEBZE ÇORBASI 

sebze çorbası

sebze çorbası

Vitamin ve mineral bakımından zengin olan bol miktardaki yararlı sebzeler, kalp krizine karşı koruyucudur ve kabızlığı önler. Sizde sebzeleri bir araya getirerek lezzetli mi lezzetli bir çorba ile karnınızı doyurabilirsiniz.

BROKOLİ ÇORBASI

brokoli çorbası

brokoli çorbası

Sağlık açısından çok faydalı olan brokoliyi çiğ olarak tüketmenin haricinde çorbalarınızda kullanabilirsiniz. Lif oranı fazla olan brokoli, içerisindeki flavonoidler sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca kanser gibi ciddi rahatsızlıklara karşı da koruyucudur.

TARHANA ÇORBASI

tarhana çorbası

tarhana çorbası

Kış hastalıklarının şifalı çorbası haline gelerek ev tarhanasından yapılan nefis bir tarhana çorbası bağırsak florasını düzenler. Sindirimi kolaylaştırır ve hazımsızlığa karşı iyi gelir. Üzerine bol miktarda atacağınız baharat zayıflamanıza yardımcı olacaktır.

Tarhana çorbası tarifi için TIKLAYIN

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan yağ yakan limon kürü

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan yağ yakan limon kürü
Bahar trendleri neler? Sokak modasında öne çıkanlar

İLİŞKİLİ HABER

Bahar trendleri neler? Sokak modasında öne çıkanlar

BİR YORUM YAPIN 0