Kilo verdiren şifalı otlar neler?

Doğadan gelen şifalı bitkilerden yararlanarak sağlıklı yöntemlerle kilo verebilirsiniz. Sağlıklı ve kontrollü bir şekilde kilo vermek isterseniz kilo vermedeki etkisi ile bilinen bu 5 bitkiyi tüketebilirsiniz. İşte zayıflama konusunda ön plana çıkan 5 bitki önerisi...

Fit bir görünümle beraber sağlıklı ve doğal yollarla kilo vermek isteyen kadınların beslenme düzenlerine ekstra dikkat etmeleri gerekir. Gün boyu acıkmanızı önlemek için ilk önce iştah kesici yiyeceklere yönelmeniz gerekmektedir. İştah kesiciliğin yanı sıra yağ yakımını kolaylaştıran besinlere de öncelik verirseniz kısa zamanda kilo kontrolünüzü sağlayarak hedeflenen kiloya ulaşmış olacaksınız. Bizde bu evrede zayıflatıcı özellikleriyle bilinen şifalı bitkileri sizler için derledik.

atkuyruğu bitkisi

atkuyruğu bitkisi

ATKUYRUĞU BİTKİSİ

Yağ dokularını eritmeye yardımcı olan bu bitki aynı zamanda idrar söktürücü özelliklerine de sahiptir. Ölçüsü kaçtığı zaman böbreklerde hasar bırakan atkuyruğu bitkisini doktorunuzun önerdiği kadar tüketmelisiniz.

maydanoz

maydanoz

MAYDANOZ

Metabolizmayı hızlandırarak yağ eritmeye yardımcı olan maydanoz diyet listelerinin vazgeçilmezidir. İster çiğ şekilde tüketin ister çayını için ödeme karşı çok iyi gelecektir.

adaçayı

adaçayı

ADAÇAYI

Kilo vermek isteyen kadınlarda iştah kestiği için önerilen adaçayı bitkisi, yemeklerde baharat olarak kullanılabilir ya da çay şeklinde tüketilebilir.

civanperçemi

civanperçemi

CİVANPERÇEMİ

Şifalı otlardan biri olarak bilinen civanperçemi bitkisi tatlı krizlerinin en büyük savaşçısıdır. Uzun süreli tokluk hissettirerek, ağır yemeklerin tadını hafifletmeye yardımcıdır.

balık otu

balık otu

BALIK OTU

Vücudun kimyasını hızlandırarak kilo vermeyi destekleyen balık otu, kilo vermenin yanı sıra tırnakları kuvvetlendirir ve saçlarda parlaklık oluşturur. Salataların arasına eklenerek tüketilebilir.

BİR YORUM YAPIN 0