Sandaloz sakızı yutmak kilo verdirir mi?

Kuzay Afrika'da yetişen bir ağacın içerisindeki maddeden elde edilen Sandaloz sakızı ile nasıl kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? Elma sirkesi ve sandaloz sakızı kilo verebileceğiniz yöntemi sizler için araştırdık! Sandaloz sakızı ve elma sirkesi zayıflamak için nasıl tüketilmeli? Sandaloz sakızı ve elma sirkesi kilo verdirir mi? Kilo verdiren mucize yöntem...

Kilo problemi ile karşı karşıya kalan kimselerin zayıflamak uğruna başvurdukları diyet yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Adını belkide ilk defa duyacağınız Sandaloz sakızı ile hızlı ve etkili bir şekilde dilediğiniz kiloya inebilirsiniz. Kuzey Afrika'da ağaç türünden elde edilen bu madde sıcak havalarda sakız gibi eriyerek uzar. Hem sağlık hem de kilo verme açısından oldukça etkili olan bu sakız düzenli tüketildiğinde 15 günde 10 kilo zayıflatıyor.

SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİ İLE NASIL ZAYIFLANIR?

sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile zayıflama

sandaloz sakızı ve elma sirkesi ile zayıflama

Bir fındık boyutundaki sandalozu ezerek ya da ağzınızda çiğneyerek toz haline getirin.  Her sabah toz haline getirdiğiniz sandalozu yutup üzerine su ile karıştırılmış 1 yemek kaşığı elma sirkesini tüketin. Burada elma sirkesi tüketmenizdeki asıl amaç, metabolizmayı hızlandırıp daha fazla kalori yakmanızdır.

SANDALOZ SAKIZI VE ELMA SİRKESİ NEDEN KİLO VERDİRİYOR?

sandaloz sakızı ve elma sirkesi

sandaloz sakızı ve elma sirkesi

Uzmanlar, kilo vermek isteyenler için sandaloz sakızının tek başına değil de elma sirkesi ile beraber tüketilmesini öneriyor. Doğru ve düzenli şekilde tüketildiğinde etkisini görebileceğiniz bu zayıflama yönteminde özellikle de elma sirkesinin pek çok kilo verdirici özelliği bulunmaktadır.

Buradaki sandaloz sakızı, hızlanan metabolizma ile yağ yakıcı özelliğini daha da arttıracaktır. Ayrıca gün boyu açlık hissettirmeyeceği için kolaylıkla zayıflanabilir.

SANDALOZ SAKIZI KAÇ KEZ KULLANILMALI?

sandaloz sakızının faydaları

sandaloz sakızının faydaları

Sandaloz sakızı ile istediğiniz kiloya ulaşmak için her gün aç karna 2 defa tüketmelisiniz. Kristale benzerliğiyle dikkat çeken  sakızı ağzınıda çiğnediğinizde ufalacak ve kolayca yutabileceksiniz. Yuttuktan sonra en az 20 dakika geçene kadar yemek yememelisiniz. Bu esnada sakızı sadece su veya elma sirkesi ile yutmalısınız.

SANDALOZ SAKIZININ YARARLARI NELER?

sandaloz sakızı kilo verdirir mi

sandaloz sakızı kilo verdirir mi

- Vücuttaki yağ yakımını kolaylaştırarak kilo vermeyi kolaylaştırır.

- Metabolizma hızının artması yardımcı olarak kalori yakımına neden olur.

- Gün boyu karnınızı tok hissetmenizi sağlar.

- Bağırsakların hızlı ve düzenli çalışmasında etkilidir.

- Romatizma gibi sağlık problemlerinin ağrılarını geçirmede kullanılır.

NOT: Doktor onayı almadan sandaloz sakızını denemeyiniz.

sandaloz sakızı kilo verdirir mi

sandaloz sakızı kilo verdirir mi

Ödem atarak kilo verme yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Ödem atarak kilo verme yöntemi

BİR YORUM YAPIN 4

Arzu 3 yıl önce

Nerde alabilirim gercekte zayiflatiyormu

Medine 3 yıl önce

Ben bir haftadır kullanıyorum ikibucuk kilo zayıfladım inanmayarak başladım ama gerçekten mucizevi birşey tavsiye ederim mutlaka deneyin

Toplam 5 beğeni

Melahat 3 yıl önce

Sakızı nerden temin ettiniz

Toplam 2 Beğeni

Gülseren 3 yıl önce

Nasıl kullandınız peki

Toplam 5 Beğeni