Acele 2 beden zayıflatan örnek diyet listesi

Fazlalık kilolarınızı eritmek istiyorsanız sıkı bir diyet programı ile fit bir bedene merhaba diyebilirsiniz. Düzenli uygulandı takdirde en az 2 beden incelmenizi sağlayacak diyet listesini sizler için derledik. İşte 4 günde en az 2 kilo zayıflatan şok diyet listesi...

Çok sevdiğiniz elbiselerin içine giremiyor ve bu durum canınızı fazlasıyla sıkıyorsa doğru bir beslenme şekli ile hızlıca kilo verebilirsiniz. Öğlen yemeklerinde yalnızca salata tüketimini esas alan bu diyet, kahvaltı ve akşam yemeği arasını açlıkla sınayacağı için biraz sıkı bir diyettir.

KAHVALTI:

En az iki adet haşlanmış yumurta
Bir yemek kaşığı lor peyniri veya farklı yağsız peynir
Bir yemek kaşığı siyah veya yeşil zeytin

ÖĞLE:

Oldukça dikkat edilmesi gereken öğle menüsünde limon ve sirke ile karışık tüketebileceğiniz marulu ve diğer yeşillikleri salata şeklinde tüketmelisiniz.

AKŞAM:

Beslenme programında proteinin esas alındığı akşam menüsünde brokoli, soğan çorbası ya da lahana gibi sindirimi hızlıca etkileyen çorba ile karnınızı doyurmaya başlayabilirsiniz. Çorba sonrasında balık, tavuk veya kırmızı et üçlüsünden yapacağınız ızgara ya da haşlama tercih edebilirsiniz. Bu esnada yiyeceğin yağlı olmamasına çok dikkat etmelisiniz. Çorba ile birlikte öğle menüsünde tercih ettiğiniz gibi bir salata tüketebilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 1

ali 4 yıl önce

Acliktan zayiflarsin tabi yiyecek bisey yokki

Toplam 2 beğeni