Yağ yakıcı kür nasıl hazırlanır? Enfes tarif...

Sabah kahvaltılarınıza eşlik edecek en lezzetli ve sağlıklı smoothieleri sizler için bir araya getirdik. Hem hazırlaması kolay hem de öğün atlamamanızı sağlayacak olan bu enfes karışımlarla güne enerjik başlayabilirsiniz. İşte diyet yaanlar için sağlıklı smoothie alternatifleri...

Kilo vermek isteyen kişilerin diyette yaygın olarak yaptıkları hatalardan birisi de 'Ne kadar az yersem o kadar çabuk zayıflarım' düşüncesinden kaynaklanan öğün atlama durumudur. Sabah, öğle ve akşam öğünleri arasında ise bu duruma en müsait kahvaltı zamanı oluyor. Sabahleyin uyanamamışlık olmanın veriği üşengeçlikle kahvaltı yapmadan güne başlayan kişiler, öğle vaktine doğru yoğun bir şekilde acıkırlar ve buna bağlı olarak da öğle menüsünde ölçüyü kaçırır.

YAĞ YAKICI SMOOTHİE TARİFLERİ İÇİN TIKLAYIN

sağlıklı smoothie tarifleri

sağlıklı smoothie tarifleri

Halbuki diyetisyenler bu konuda üzerine basa basa öğün atlanılmaması gerektiğini vurguluyorken, hiç yememeyi göze alanlar hala var. Bizde sık ama az yenmesi gerektiğini belirten diyetisyenleri dikkate alarak en azından sağlıklı ve pratik smoothie tarifleri ile sabah menüsüne alternatif tarifleri araştırdık. İşte hem sağlıklı hem kilo vermeye yardımcı smoothie tarifleri...

FISTIK EZMELİ MUZLU SMOOTHİE

fıstık ezmeli smoothie tarifi

fıstık ezmeli smoothie tarifi

Malzemeler: 3 yemek kaşığı fıstık ezmesi, 1 adet muz, 1 yemek kaşığı bal, 1 su bardağı süt.

Hafif tatlımsı bir aromaya sahip olan fıstık ezmesini, sağlık açısından faydalı olan diğer meyvelerle karıştırarak tüketebilirsiniz.

KİLO VERMEYE YARDIMCI SEBZELİ SMOOTHİE

Sebzeli smoothie tarifi

Sebzeli smoothie tarifi

Malzemeler: Yeşil elma, yarım kivi, muz, yarım elma, yarım elma kadar ananas, avuç dolusu ıspanak ve yarım su bardağı suyu karıştırın.

Birbirinden yararlı meyve ve sebzeleri tek bir karışımda tüketebileceğiniz enfes smoothie tarifini mutlaka denemelisiniz.

HAVUÇ VE PORTAKAL MUCİZESİ

havuç ve portakallı smoothie

havuç ve portakallı smoothie

Malzemeler: 2 adet doğranmış havuç, 1 adet portakal, yarım bardak süt, yarım bardak limon, 1 çay kaşığı bal.

Göz ve göz sağlığı için şifa dolu olan havucu, C vitamini bakımından zengin olan portakalla beraber tüketip kendinize smoothie yapabilirsiniz. Böylelikle karnınız aç kalmayacak ve sağlıklı şekilde beslenmiş olacaksınız.

Yağ içmek zayıflatır mı, en sağlıklı yağ hangisi? Hızlı kilo verdiren yağlar...

İLİŞKİLİ HABER

Yağ içmek zayıflatır mı, en sağlıklı yağ hangisi? Hızlı kilo verdiren yağlar...

BİR YORUM YAPIN 0