Kilo verdiren yoğurtlu sumak kürü! Sumak yiyerek nasıl zayıflanır? Sumak çayı tarifi

Göbek yağlarından kurtulmak isteyenlerin evde düzenli olarak deneyebilecekleri sumaklı yoğurt kürü ile hızlıca zayıflayabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal yollarla göbek eritmeye yönelik bu karışım ile kısa zamanda incelebilirsiniz! Göbek eriten sumaklı yoğurt nasıl yapılır? Sumak çayı zayıflatır mı? Sumaklı yoğurt ile etkili kilo verme kürü:

Spor salonuna gitmeden evde yapacağınız bazı etkili egzersiz hareketleri ve sağlıklı beslenme ile etkili kilo vermek mümkündür. Evde kendi kendinize zayıflamaya çalışırken, tercih edebileceğiniz doğal besinlerle kilo verme kürleri uygulamanın elbette ki mucizevi faydaları vardır. Genel kilosundan şikayetçi olmayıp yalnızca belirli bölgelerdeki yağları eritmeye yönelik uygulanan sağlıklı zayıflama kürleri arasında en çok tercih edilenler göbek eritmeye yönelik olanlar geliyor. Diğer bölgelere nazaran eritilmesi biraz daha zor olan göbek eritmede uygulanması tavsiye edilen sumaklı yoğurt ile olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Hem sağlığa faydalı hem de zayıflamaya yardımcı olan sumak baharatı ile evinizde çeşitli tarifler uygulayabilirsiniz. İster sumak çayı ister yoğurtlu sumak kürü olarak tüketebileceğiniz bu baharat ile işe yarar sonucu en kısa zamanda görebilirsiniz. Vücuttaki toksinleri arındırmaya yarayan bu karışım sayesinde fazlalık yağlarınızı mum gibi eriteceksiniz. Peki göbek eritmek için uygulanan sumaklı yoğurt küründe nelere dikkat edilmeli?

SUMAK ZAYIFLATIR MI? SUMAKLI YOĞURT İLE ZAYIFLAMA

Sumaklı yoğurt kürü

Sumaklı yoğurt kürü

Salatalara aroma katan sumak, iştah açıcı özelliğiyle bilinse de hazmı kolaylaştırdığı için diyette tercih edilebilir besinler arasında geliyor. Kan şekerini dengede tutması nedeniyle birden artan ve azalan tatlı hissi ortadan kalkabilir. Özellikle de tatlı krizine giren kimselerde büyük bir işlevi olan sumak,fazla yeme isteğinin de önüne geçerek zayıflamayı kolaylaştırıyor.

Doyuruculuğu yüksek olan sumak gaz söktürücü özelliğiyle dengeli kalori alımını sağlar.

GÖBEK ERİTEN SUMAKLI YOĞURT KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Sumak ve yoğurt olmak üzere iki ayrı mucize besin olan bu malzemeleri yemekten sonra tükettiğinizde şişkinlik sorununu gidererek bağırsakların daha düzenli çalışmasını destekler. Kronik mide rahatsızlığı olanlar bu karışımı tüketmeden önce bir uzmana danışmaları gerekir. Bu karışım düzenli tüketildiğinde ayda 7 kilo vermenize yardımcı olur.

Göbek eriten sumaklı yoğurt kürü

Göbek eriten sumaklı yoğurt kürü

Özellikle yoğurdun içerdiği Asetik maddeler bel ve basen bölgesindeki yağlardan daha hızlı kurtulmanıza yardımcı olur. Sumak tokluk hissi sayenizde gün boyu çabuk acıkmanızı önler. Yoğurtta içerdiği protein sayesinde gün botu enerjik kalmanızı sağlar.

SUMAK ÇAYI İLE ZAYIFLAMA! EVDE SUMAK ÇAYI NASIL YAPILIR?

Sumak çayı nasıl yapılır

Sumak çayı nasıl yapılır

Diyete yardımcı sumak çayı tarifi:

MALZEMELER:

1 yemek kaşığı kurutulmuş sumak

1 barda kaynar su

YAPILIŞI:

Kurutulmuş sumağı kaynayan suyun içine dökün. Bir bardak kadar kaynamış suyun üstünü kapatıp en az 5 dakika dinlendirerek demlenmesine izin verin. Sıcak ya da soğuk olarak iki türlü de içilebilen karışımı gün içerisinde için.

Not: Kronik rahatsızlığı, kabızlık, mide rahatsızlığı,tansiyon, şeker, kalp gibi rahatsızlıklar varsa içmeden önce doktora danışın.  2 hafta boyu içip 2 hafta ara verin.

DÜZENLİ TÜKETİLEN SUMAK SUYUNUN FAYDALARI:

SUMAKLI YOĞURT KÜR TARİFİ:

MALZEMELER

- Büyük bir kase yoğurt

- Bir yemek kaşığı sumak

UYGULANIŞI

Bu iki malzemeyi iyice karıştırınız. her bir kaşıktan sonra bir yudum su içiniz. Akşam üstü 4 gibi bu kürü tüketiniz.

Sumak besin değeri

Sumak besin değeri

YAĞ YAKICI TARİF: LİMONLU VE SUMAKLI YOĞURT KÜRÜ TARİFİ:

Limonlu ve sumaklı yoğurt kürü

Limonlu ve sumaklı yoğurt kürü

MALZEMELER:

Ev yapımı 1 kase yoğurt, 1 tatlı kaşığı sumak, 1 dilim limonun suyu

LİMONLU VE SUMAKLI YOĞURT YAPILIŞI:

Yukarıda bahsedilen malzemeleri kasede karıştırıp uyumadan 30 dakika önce yiyin. Yoğurtlu sumak kürünü denedikten sonra 1 bardak ılık suyu yavaş yavaş için. Gün içerisindeki ara öğünlerde diyetinizi bu karışımla destekleyeceğiniz karışımda akşam yemeğinden 1 saat önce karnınız aç iken tüketin.

EVDE SAĞLIKLI YOĞURT NASIL YAPILIR?

Kas ve kemik ağrılarına iyi gelen: Çay ağacı yağının faydaları nelerdir? Nerelerde kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kas ve kemik ağrılarına iyi gelen: Çay ağacı yağının faydaları nelerdir? Nerelerde kullanılır?
Triko bot nedir ve triko botlar nasıl kombinlenir? 2020 triko bot modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Triko bot nedir ve triko botlar nasıl kombinlenir? 2020 triko bot modelleri

BİR YORUM YAPIN 2

Raziye gökçeltik 2 yıl önce

Ben çok beyendim

Hatice 4 yıl önce

Guzel

Toplam 2 beğeni