O ülkeden Filistin'e 28,4 milyon dolarlık yardım!

Japonya'nın, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşuna (UNRWA) 28,4 milyon dolar bağışta bulunduğu bildirildi.

O ülkeden Filistin'e 28,4 milyon dolarlık yardım!
O ülkeden Filistin'e 28,4 milyon dolarlık yardım!
GİRİŞ 25.02.2017 12:40 GÜNCELLEME 25.02.2017 12:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

UNRWA tarafından yapılan yazılı açıklamada, bağışın 17,7 milyon dolarının eğitim, sağlık ve sosyal alandaki temel hizmetler için, 5,2 milyon dolarının ise Filistin topraklarındaki acil durumlar için tahsis edileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca Japonya'nın bu yardımının 3,5 milyon dolarının UNRWA'nın Suriye'deki kriz nedeniyle yapacağı acil müdahaleler için, 2 milyon dolarının da Lübnan, Suriye ve Gazze'deki projelerin finanse edilmesine yardımcı olmak için ayrılacağı kaydedildi.

Gazze, Batı Şeria, Suriye, Lübnan, Ürdün

Gazze, Batı Şeria, Suriye, Lübnan ve Ürdün'de 5,3 milyon Filistinli sığınmacının yaşadığı ifade edilen açıklamada, bu insanların her zaman olduğundan daha fazla uluslararası toplumun desteğine ihtiyacı olduğu vurgulandı.

UNRWA, donör ülkelerin bağışlarının, mülteci sayısının ve yoksulluk oranının artması nedeniyle ihtiyacı karşılamadığını ifade ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • hasan57 7 yıl önce Şikayet Et
    japonlar a bende hayranım
    Cevapla
  • Yeşil 7 yıl önce Şikayet Et
    Japon lar zaten Türk
    Cevapla
  • can feda 7 yıl önce Şikayet Et
    japonlari seviyorum
    Cevapla
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal Olsun Japonlara.. Ortadoğuda ve dünyada terör üreten Amarikaya ve Avrupaya '' Çalışarak ve Paylaşarak nelerin yapılacağını, Dünya barışının nasıl sağlanacağını göstermiş'' Anlayana .....
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun valla düşünulmuş bi yardım yani adamlar filistinde neler yaşandığını kimin neye ihtiyacını olduğunu biliyor. ya diğer musluman ulkeleri ne yapıyor sıra onlara galmiycekmi. özgurluk verilmez alınır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle