Ethereum rekor kırmaya devam ediyor!

Dünyanın en büyük ikinci kripto parası yılbaşından bu yanaki yükselişine devam ederek hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniledi.

Ethereum rekor kırmaya devam ediyor!
Ethereum rekor kırmaya devam ediyor!
GİRİŞ 14.01.2018 10:51 GÜNCELLEME 14.01.2018 10:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük ikinci kripto parası Ethereum yılbaşından bu yanaki yükselişine devam ederek hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniledi.

2018 yılına 736 dolardan başlayan Ethereum geçen 2 haftalık süre içerisinde yüzde 93 artışla 1.423 doları görerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Ethereum şu sıralar dolar karşısında günlük bazda yüzde 2,60 artışla 1.340 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Bu kripto para geçen yıl yüzde 15 bin 500 değer kazanmıştı. Buna karşın geçen 3 yılda yüzde 6 bin 200 değer kazanan en büyük kripto para Bitcoin şu sıralar yüzde yüzde 3,19 düşüşle 13 bin 745 dolardan, en büyük üçüncü kripto para Ripple ise yüzde 8,58 düşüşle 1,88 dolardan işlem görüyor.

YORUMLAR 7
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Eth nin değeri bu değil , daha da artacaktır Btc den hem işlem hızı hızlı hem de komisyon oranları düşük.
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    masonlarin parası. logosundaki piramitlere dikkat. onların hayali tek dünya para birimi, almayın bu sanal paralari, haramdır. masonlara, siyonistlere hizmet etmiş oluyorsunuz.
    Cevapla
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Dolar alınca kime hizmet ediyorsun?
    Cevapla
  • TR-IZMIR 6 yıl önce Şikayet Et
    _ kendi düşen ağlamaz _
    Cevapla
  • Svs 6 yıl önce Şikayet Et
    Millet koşa koşa olmayan şey satın alıyor. Hele bu gayretleri Cennet için yapsalar dünya 10 numara olur. Şimdi akla şuda geliyor, zamanında Cennetin anahtarı satımları vardı. Herkes portakalı soyuyor baş ucuna koyuyor bir yalan uyduruyor duma duma dum kırmızı mum
    Cevapla
  • adsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun?
    Cevapla
  • yakup 6 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon anlamak cok güc
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle