Beşiktaş'ın gözdesine şok! Sözleşmesi feshedildi

Çin'e büyük paralara giden Beşiktaş'ın transfer etmek istediği golcü oyuncu Jackson Martinez, kulübüyle yollarını ayırdı. Avrupa'nın birçok takımı da, artık serbest olan yıldızın peşine düştü.

Beşiktaş'ın gözdesine şok! Sözleşmesi feshedildi
Beşiktaş'ın gözdesine şok! Sözleşmesi feshedildi
GİRİŞ 03.03.2018 09:58 GÜNCELLEME 03.03.2018 10:02

Son dönemde dünyanın birçok yıldız ismini kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Çinliler, şimdi ise büyük paralara aldıkları oyuncularla yollarını ayırıyor.

İlk olarak Arjantin futbolunun önemli futbolcularından Carlos Tevez, Shanghai Shenhua’ya bir türlü uyum sağlayamamış, Uzak Doğu ülkesinde kötü bir performans gösterdikten sonra eski takımı Boca Juniors’a dönmüştü.

 

 

Yıllığı 164.7 milyon TL olan Tevez giderken de, “Buraya niye geldim, anlamış değilim” dedi. Son olarak da Tevez’i, bir dönem Trabzonspor’da forma giyen Stephane Mbia ile eski Atletico Madrid’li golcü Jackson Martinez takip etti.

Atletico’dan, 197.6 milyon TL bonservisle 2016 yılında Guangzhou Evergrande’nin yolunu tutan Martinez de, kulübüyle yollarını ayırdı. Gelecek sezon kariyerlerine Avrupa’da devam etmek isteyen iki yıldız, transfer dönemi kapandığı için sezon sonunu beklemek zorunda kalacaklar.

KAYNAK: FANATİK