'Talisca'yı ne kadar övsem azdır!'

Guangzhou Evergrande Teknik Direktörü Fabio Cannavaro, Anderson Talisca'nın 3 gol ve 1 asistle oynadığı 4-0 kazandıkları Guizhou Hengfeng maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Talisca'yı ne kadar övsem azdır!'
'Talisca'yı ne kadar övsem azdır!'
GİRİŞ 19.07.2018 15:49 GÜNCELLEME 19.07.2018 15:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cannavaro, Talisca'nın performansıyla ilgili olarak, "İlk maçında hat-trick yaptı. Onu ne kadar övsem azdır. Hücum ile savunma arasındaki iletişimi sağladı. Ayrıca, final paslarını attı, goller attı. Talisca'nın ilk maç performansından çok memnunum. Ancak, daha fazla topsuz oyun koşuları yapması gerekiyor. Bu konuda onu geliştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"TALISCA, TAKIM İÇİN BÜYÜK BİR GELİŞİM"

Maçı da değerlendiren Cannavaro, "Takımın 4-0'lık galibiyete rağmen geliştirmesi gereken noktalar var. 6 aydır sürekli çalışıyoruz ve takımı geliştiriyoruz. Böyle devam edecek. Antrenmanlardaki istekten ötürü mutluyum. Zaten aldığımız skor da ne kadar çok çalıştığımızı gösteriyor. Mei Feng sahalara geri döndü. Orta sahamız Paulinho ile çok güçlenecek ve önde de Talisca etkisi var. Talisca, takımımız için çok büyük bir gelişim oldu." yorumunu yaptı.

İŞTE TALISCA'NIN YENİ LAKABI

Öte yandan taraftarlar, Anderson Talisca'ya "Guangzhou Kulesi" lakabını taktılar.

(Sporx)

YORUMLAR 4
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ula çok yanar dönersiniz! geçen yıl Beşiktaşta oynarken adamı yerden yere vuruyordunuz sırf bizde oynuyor diye , gittiye översiniz artık ve alalım diye bi yerlerinizi yırtarsınız!
    Cevapla
  • Fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende bi panik gördüm sanki..ahahaha...
    Cevapla
  • FBli 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla Fenerin yerinde olsam bu Talisca yi napar eder getirirdim. Gelecek sene ffp kisitlamasi kalkarsa ve para varsa 20 milyon Euro verir getririm..o parayi rahat eder. Baska o fiyatlara futbolcu almam ama Talisca yetenegin kendisi..
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin parası yok açıkladılar . Talisca yı Çin' den istese de alamaz.
    Cevapla