Büyük sürpriz! Talisca 30 milyon euroya...

Çin’deki müthiş performansının ardından Guangzhou Evergrande, Talisca’nın bonservisini almaya karar verdi. Brezilyalı futbolcunun satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu öğrenildi.

Büyük sürpriz! Talisca 30 milyon euroya...
Büyük sürpriz! Talisca 30 milyon euroya...
GİRİŞ 26.08.2018 15:31 GÜNCELLEME 26.08.2018 15:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta geçirdiği kiralık iki sezonun ardından Çin'in Guangzhou Evergrande takımına transfer olan Anderson Talisca, muhteşem performansını sürdürüyor.

Shandong Luneng karşısında rakip filelere 2 gol atan ve 4-1'lik galibiyette başrolü oynayan Brezilyalı oyuncu ligdeki gol sayısını 11'e yükseltti. 8 maçta 11 gol atan Talisca'nın 4 de asisti bulunuyor. 

 

 

Guangzhou Evergrande müthiş performansının ardından Brezilyalı oyuncunun bonservisini almaya karar verdi. Ancak bunun için ciddi bir miktarı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar. 

Çin ekibine satın alma opsiyonuyla kiralanan futbolcu için sözleşmesindeki satın alma opsiyonunun 30 milyon euro olduğu öğrenildi.

Evergrande yöneticilerinin konuyla ile ilgili niyetlerini futbolcuya bildirdikleri, Talisca’nın da kalmaya sıcak baktığı belirtildi. (Milliyet)

YORUMLAR 11
  • gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    ee kac defa dedık o zamanlar yok bonservısı cokmus yok cok para ıstıyormus.yav aadam besıktası performansa sokan kilit adamlardandı.enteresan kluplerımız var.sımdı o paraya 5 tane anlamsız adam alır al sana transfer der 1 yıl sonrada gıtseler dıe bakar olay bu bızım takımların vızyonsuz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam akilli para nerde cok Ben ordayim diyor
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Talisca gider diğeri gelir. .. Geçen sene bedevaya şampiyonluk gitti. Şenol güneş yüzünden. ... Bu hatayı bu sene yapma lüksü yok. Bu yüzden CHAMPION YINE BEŞIKTAŞ.
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Çin de bu kadar atacağı Belliydi zaten.. Bizi bağlamaz türkiyede bu ayar bir topcuya o paraları kimse veremez vede vermez... Çin de para cooookk. Parayı veren düdüğü çalar.
    Cevapla
  • Gebzeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ulan kerizmi BEŞIKTAŞ ve fikret orman.. bizde bir futbolcuya 20 milyon euro verecek bir zihniyet yok. Yok yok ..Biz en fazla o fiyatları veren olursa CENK TOSUN gibi satarız. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle