Emiliano Sala'nın babası hayatını kaybetti!

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, geçtiğimiz Ocak ayında Nantes'tan yeni takımı Cardiff City'e gitmek için bindiği uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Olayın üzerinden yalnızca 3 ay geçmişken Sala ailesi bugün bir şokla daha sarsıldı. Emiliano'nun kederli babası Horacio, 58 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Emiliano Sala'nın babası hayatını kaybetti!
Emiliano Sala'nın babası hayatını kaybetti!
GİRİŞ 26.04.2019 13:41 GÜNCELLEME 26.04.2019 13:48

Emiliano Sala'nın babası Horacio kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti!

 

 

Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, geçtiğimiz Ocak ayında Nantes'tan yeni takımı Cardiff City'e gitmek için bindiği uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Olayın üzerinden yalnızca 3 ay geçmişken Sala ailesi bugün bir şokla daha sarsıldı. Emiliano'nun kederli babası Horacio, 58 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Bugün sabaha karşı 5 sularında Progreso'daki evinde kalp krizi geçiren baba Sala, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Sala'nın memleketi Progreso'nun belediye başkanlığını yürüten Julio Muller, basına yaptığı açıklamada "Maalesef 2019 yılı bizi şoke etmeyi sürdürüyor. Haberi sabah 5.00'te Horacio'nun eşinden öğrendim. Beni aradı ve yıkılmış bir hâldeydi. Doktorlar oradaydı ama ben eve ulaştığımda Horaico hayatını kaybetmişti." ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: İHA